Új állapotú Nordictrack T7.0 futópad motor/vezérlő hibás olcsón eladó

49 900

Ft

Feladás dátuma:

ápr 27., 20:47

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Futópad

Márka:
Nordictrack

Leírás

Nagyon szép új állapotú már az újabbik típusú Nordictrack T7.0 New futópad motor/vezérlő hibával, összes tartozékával, Magyar nyelvű leírásával papírjával eladó.
A kijelző /még rajta a fólia/ valamint az emelő motor tökéletesen működik.
Új ára 330e-Ft volt
Ára:49900Ft
Tel:
Erős, csendes Nordictrack T7.0 futógép 2,75 lóerős folyamatos teljesítményű motorja (4,0 LE csúcsteljesítmény). motor integrált ventilátorral rendelkezik. Intenzív otthoni használatra tervezve 20 km/h sebességű futáshoz is használható. Nagy méretű 140x46 cm-es futófelület ideális nagy tempóhoz,magas felhasználóknak is.
Flexselect állítható rezgéscsillapító rendszer
A futópad rezgéscsillapításának a keménysége állítható. Lehetővé teszi az aszfaltozott felülethez képest lágyabb futófelület elérését. Káros rezgések nem érik a térd-, boka ízületeket, izmokat. ifit Live kompatibilis nagy méretű kijelzője 20 edzésprogramot tárol.Markolati pulzusmérő, vagy pulzusadatokat mérő (külön rendelhető) Polar H10 Bluetooth mellkasöv. MP3 / ipod csatlakoztathatóság és hangszórók, valamint a táblagép/telefon tartó. Interaktív ifit Live edzéslehetőségek csak a Nordictrack futópadokon. A kívánt gyorsaság egy gomb megnyomásával elérhető. Dőlésszög: 0-10 % (gyorsdőlésszög gomb)
Futhat sík terepen, vagy emelkedőn. A kívánt dőlésszög egy gomb megnyomásával elérhető. Programok: 20 edzésprogram, (intenzítás, sebesség, dőlésszög, és egyéni programok).
Precíziós görgők és csapágyak: A legmagasabb minőségű csapágyazás garantálja a hosszú élettartamot és a csendes gördülést.
Tiszta és futás közben is könnyen leolvasható Race Track funkcióval rendelkező 5"-os LCD Kijelző. Mutatja a sebességet, a futópad dőlésszögét, a távolságot, az időt, a pulzusértéket, az elégetett kalóriát és az aktuális edzésprogramot. A Race Track 400 méteres versenypályán aktuális helyzetét figyelheti.
Összecsukható: A Nordictrack T7.0 futópad a Space Saver megoldásnak köszönhetően egyszerűen könnyen összecsukható, helytakarékos.
Maximális terhelhetőség : 130 kg
Futópad összeszerelt mérete: 178x88x141 cm
Futógép zárt állapotban: 85x88x168 cm

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147392961

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn