Új, vezeték nélküli Bluetooth 5.0 zajcsökkentő fülhallgató LED kijelző

5 890

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Fülhallgató

Márka:
Egyéb

Leírás

Jellemzők:
1.ENC zajcsökkentés és HiFi sztereó: A mikrofonos vezeték nélküli fejhallgató ENC zajcsökkentéssel és szoftveres hívás zajcsökkentő algoritmussal van felszerelve, amely tisztábbá teszi a hívás hangminőségét. A Bluetooth headset titán dóm kompozit film mozgó tekercs hangszórót használ. A vezeték nélküli headset HiFi sztereója szélesebb hangteret és megdöbbentő alacsony frekvenciás élményt biztosít. 2.Intelligens érintés, kényelmes illeszkedés: Ez a vezeték nélküli fejhallgató támogatja az egyes fülhallgatók érintéses vezérlését, könnyedén vezérelheti a hívások fogadását vagy bontását, a lejátszást vagy szüneteltetést, a hangerő növelését vagy lecsökkentését a telefon működtetése nélkül, zeneszámok váltását stb. A Bluetooth headsetek olyan füldugókkal rendelkeznek, amelyek a legtöbb hallójárathoz illeszkednek. Az extra szilikon héj tökéletesen illeszkedik a vezeték nélküli fülhallgatóhoz, így kényelmes élményt nyújt.
3. Speciális Bluetooth chip és automatikus gyors párosítás: A zajszűrő vezeték nélküli headset nagy teljesítményű Bluetooth chip megoldást alkalmaz, stabil jellel és tiszta hangminőséggel csillapítás nélkül. Ez a vezeték nélküli fülhallgató egyszerű, nagy sebességű automatikus csatlakozást tesz lehetővé. A csarnokkapcsolóval az első csatlakoztatás után a töltőtok felnyitása után azonnal csatlakozik a készülékéhez.
4. Gyors töltés, hosszú akkumulátor-élettartam: A Bluetooth vezeték nélküli fejhallgató támogatja a gyors töltést. A töltődoboz Type-C adatkábellel gyorsan tölti a fülhallgatót, és 10 perces töltés után 1,5 óra használati idő érhető el. A fülhallgatók 4 óra játékidőt biztosítanak egyetlen töltéssel, ami a hordozható töltőtokkal akár 20 órával is meghosszabbítható. Bármikor és bárhol élvezheti a zenét.
5. LED digitális kijelző és dizájn: A töltőtok és a két fülhallgató pontos LED-kijelzője lehetővé teszi a vezeték nélküli fülhallgató és a töltőtok áramellátási állapotának bármikori megismerését. Ez a Bluetooth headset sorozat futurisztikus, áttetsző töltődobozt használ. Ezek a vízálló fülhallgatók hatékonyan megakadályozzák az izzadság és az eső által okozott fröccsenő károkat.

Teljesen új, 5890 forintért eladó.
Foxpost, Dpd,GLS megoldható a vevő terhére! Előreutalással postán maradó levélként 1190.-
Személyes átvétel(hétköznap) a 17.kerületben, vagy Örs vezér téren.
A Jófogáson megnézheted további hirdetéseimet is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146407316

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn