Új, profi M-s OMM Kamleika fútó, túrázos vízálló dzseki 88eft helyett

21 900

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új, bontatlan csomagolás

Szín:
kék

Típus:
hosszú ujjú, sportos, átmeneti, nyári

Méret:
M

Márka:
Egyéb

Leírás

Teljesen új és fantasztikusan profi OMM Kamleika kabát..kevesebb mint harmad árban nagyon jó vétel ..164-172cm és 67-80kg között jó
A pályán; egy sportoló Lycrát visel, a hegyen; egy hegymászó Gore-Tex Proshell-t visel. A Kamleika egy kagylóréteggel viszi fel a sportolót a hegyre, amely véd a széltől és az esőtől, miközben nyújtózkodik, hogy mozgásszabadságot biztosítson, és ezzel segítse az atlétikai teljesítményt.

Az OMM a saját 37.5-ös technológiáját építette be a kabátba, hogy fokozott védelmet nyújtson viselőjének a körülményekkel szemben, ezzel is javítva és fenntartva a teljesítményt. A technológia aktívan együttműködik a testeddel, hogy szárazon és kényelmesen tartsd. A 37,5 technológiával párhuzamosan működik a Kamleika szövet, amely négy irányban nyúlik, így teljes, korlátlan mozgástartományt biztosít minden irányban. Ez kiváló illeszkedést is lehetővé tesz, miközben a kabát vízálló jellege biztosítja, hogy nedves időben is kitartson. A kabát további védelmi funkciója az állítható kapucni, amely megakadályozza, hogy az elemek elvonják a figyelmet vagy kényelmetlenséget.

A kabát ujján és hátulján található fényvisszaverő elemeknek köszönhetően az Ön biztonsága és láthatósága jelentősen javul. A fényvisszaverő anyag ideális gyenge fényviszonyokhoz, például kora reggeli vagy esti futáshoz, amikor a fény erős. Az aktív mandzsetták kényelmesen illeszkednek a bőréhez, miközben megóvják az irritációt, például a kidörzsölődést. A dinamikus leejtő farok nagyobb fedést és kényelmes illeszkedést biztosít. A vízálló YKK Zip védelmet nyújt és javítja a szellőzést.

Két extra nagy zseb található a kabát felénél, és ideálisak a kezébe helyezéséhez, vagy olyan tárgyak tárolására, mint például térképek vagy értéktárgyak, amelyekre útközben szükség lehet. A zsebek cipzárasak, így a tárgyak biztonságban maradnak. Az egész kabátban cipzáras garázsok találhatók, amelyek megakadályozzák, hogy a cipzárok kellemetlen érzést okozzanak a bőrében.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146523331

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn