Új, csak próbált 39-s Salomon Kiana snowboard bakancs 98eft helyett

26 800

Ft

Feladás dátuma:

márc 27., 19:51
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Snowboard

Márka:
Egyéb

Eszközök:
Egyéb

Nem:
Női

Leírás

Tényleg csak próbálva volt , de nem lett jó a méret . Bolti ára kevesebb mint harmadáért nagyon jó vétel !!! Gyönyörű csizma !!!
A Kiana Dual BOA modell pontos illeszkedést és progresszív keménységi szinteket garantál a freestyle teljesítményt szem előtt tartva. Ezek a közepes keménységű csizmák zónás beállítást kínálnak, míg Precision hámunk rögzíti a lábat és rugalmas illeszkedést tesz lehetővé. Az Ftr konstrukciónak köszönhetően a Kiana modell könnyű és tartós, miközben kiváló tapadást és láb alatti csillapítást biztosít.
Damplite+: A külső talp a téli körülményekre szabadalmaztatott guminkat kiváló rezgéscsillapító EVA-habbal kombinálja. Ez a kombináció a kényelem, a tapadás és az alátámasztás pontos egyensúlyát kínálja.
Precíziós hám: A fűzőrendszerbe integrált belső "hám" körbetekeri az elülső lábfejet. Ez rögzíti a sarkat és a bokát a helyén, valamint ideális tartást és rugalmas illeszkedést biztosít.
Dual Zone BOA: Két külön tárcsa és fűzőpálya működik együtt a cipő felsőrészével, hogy kettős zónás illeszkedést biztosítson. A felső zóna biztosítja az ideális szilárdságot és stabilitást, míg az alsó zóna rögzíti az elülső lábfejet.
Teljes testreszabott illeszkedés: Különböző sűrűségű hőre lágyuló habok a belső cipő teljes hosszában.
Reaktivitás: Teljesen hőre lágyuló belső bakancs Ultralon habokkal, amelyek akkor nyújtanak támogatást és kényelmet, amikor a legnagyobb szükség van rá. A Quickdry belső talpak melegen és szárazon tartják a lábát.
Reaktivitás. Ortholite C2: Kétsűrűségű műanyag belső talp, amely alkalmazkodik a láb formájához az egész napos kényelem érdekében.
Ftr / 1:1: Az Ftr kialakítás 10%-kal könnyebb és 10%-kal tömörebb anélkül, hogy a kényelem vagy a tartósság feláldozná. Az 1:1 profilos illeszkedésnek köszönhetően a belső bakancs minden félméretnyi változtatása megegyezik a héj félméretnyi változtatásával. / Quickdry belső talp: A Salomon egyedülálló technológiája, amely gyorsabb száradást tesz lehetővé, így a lábujjak szárazon és kényelmesen maradnak.
Contagrip gumi: A Contagrip a Salomon szabadalmaztatott gumikeveréke, amely minden körülmények között megtartja a tapadást a talp alatt.
TX3 Boa fűző: TX3 Boa egy rugalmas, súrlódáscsökkentő fűző, amely többféle illeszkedési lehetőséget kínál.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146664983

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn