Új , Brisk S / M fejméretre biciklis technikai sapka olcsón

3 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 14., 14:01
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Szín:
piros, rózsaszín

Méret:
S

Típus:
Kerékpáros ruha kiegészítő

Márka:
Egyéb

Leírás

Átlagos, max 57-es fejméretig ajánlom. Unisex. A Brisk Bike Synthetic Cycling sapka egy egyedülálló sapka, amely számos tulajdonsággal rendelkezik. A rendkívül rugalmas polietilén-tereftalát PET-G anyagból készült sapka rendkívül tartós és hosszú élettartamú, és jól illeszkedik. A G-Core Nanopores technológiával ezek a sapkák rendkívül légáteresztőek, mivel elvezetik a nedvességet és szárazon tartják a fej felületét.
A PET-G szálas szál technológiájával ez a sapka meglepően könnyű, és nyilvánvaló stílusérzékkel rendelkezik, egyedülálló antimikrobiális és szagtalanító tulajdonságokkal. A szuper nedvességelvezető gyapjú professzionális belsővel felszerelt sapka rendkívül kényelmes viselet egy hosszabb lovagláshoz.
A hőmérséklet-szabályozó gyapjúszál melegen tartja a fejet és a füleket hűvös időjárási körülmények között. A szövet összetétele rendkívül rugalmas, és lehetővé teszi a sapka összecsukását, és könnyen zsebben tartható. A lekerekített gyöngyforma lehetővé teszi, hogy ez a sapka szépen illeszkedjen a sisak alá.
A géppel kialakított perforációk lehetővé teszik a levegő érintkezését a fej felületével. A Pico-szálas technológia megerősítette a varráskötést egy háromtűs lapos varrás (lapvarrás) középen és hátul.
Esztétikus kialakítású, hogy növelje a felhasználók mozgását és teljesítményét. A PP-MEG előrehaladott polimerrel ezek a rövidnadrágok képesek megőrizni a ropogós és rugalmas megjelenést, és rendkívül kopásállóak.

Budapesten belül személyes átvétel vagy postai / foxpost / MPL automata úton. Termékeim között sok hasonló túra / outdoor / sport / technikai minőségi márkás ruha van még több méretben, női-férfi egyaránt.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147058837

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn