Új, Baofeng külső mikrofon hangszóróval UV-5R-hez

3 390

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

Leírás:
Baofeng univerzális walkie talkie tartozékok. Mikrofon hangszóró: 3,5 mm-es sztereó (alsó tű); Két csap közötti távolság: 11 mm; 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó. Egyik előnye a 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó, amely a csak hallható headsethez csatlakoztatható a diszkrét kommunikáció érdekében.
360°-ban forgatható: a hátoldalon található 360°-ban elforgatható rugós kapocs lehetővé teszi a hangszóró és a mikrofon tetszőleges pozícióban történő rögzítését. Általában a vállra vagy a hátizsákra rögzítjük, hogy megkönnyítsük a hozzáférést és a kommunikációt.
Kiváló minőségű hangszóró, független külső hangszórókkal, zajcsökkentő mikrofonnal, szuper tiszta hanggal, biztosítja, hogy zajos környezetben is kiváló minőségű hangot továbbítson. A kiváló minőségű hangátvitel tökéletes kommunikációs hatást biztosít, még akkor is, ha messze van. A rádiómikrofon piros átviteli LED lámpával rendelkezik, így kényelmesebb a használata.
Legyen szó a Baofeng mikrofonokról csapatmunkára vagy kültéri utazásra. A kézi mikrofon a hordozható frs kétirányú rádió legjobb partnere. Alkalmas járőrszolgálatra, üzleti tevékenységekre, nagyszabású csapattevékenységekre,túrákra, hegymászásra, felfedezésére, kempingezésre stb.
A PTT-vel ellátott kétirányú mikrofont a mellkasodra rögzítheted a hátoldalán található erős csíptető rögzítővel. A rögzítő 360 fokban elforgatható!
A mikrofon alján 3,5 mm jack csatlakozó található, melybe standard fülhallgatókat dughatsz, hogyha zajosnak találnád a kommunikációt.
Az alábbi típusokkal kompatibilis:
UV5R UV5R+plus UV5RA UV5RA+plus UV5RB UV5RC UV5RE UV5RE+Plus UV3R+ UV-B5 UV-B6 UV-6R DM-5R UV-5X
BF-K5 BF-480 BF-490 BF-320 BF-V6 BF-V8 BF-888s BF-666s BF-777s BF-999 BF-888 BF-777 BF-658 BF-668 BF-530 BF-520 BF-658 UV6 V85( Kenwood, Lunton, Puxing, Weierwei, Wouxun stb.;)
Számos Kenwood 2 Pin csatlakozós rádiómodellhez használható: 2,5 mm-es füles sztereó (felső tű), mikrofon 3,5 mm-es sztereó (alsó tű)
Teljesen újak( több darab elérhető), 3390 forint/ darab áron eladók.
Foxpost , Dpd megoldható a vevő terhére!
Személyes átvétel(hétköznap) a 17.kerületben, vagy az Örs vezér téren
A Jófogáson megnézheted további hirdetéseimet is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146058480

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn