Új Tupperware Szögletes Tálaló Mester 3 L kozmosz akciós áron

9 710

Ft

Feladás dátuma:

máj 22., 12:10
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
Új
Típus:
kínáló tál, tálca

Leírás

Tupperware Szögletes Tálaló Mester 3 L kozmosz

23 x 23 x 14 cm.

Kompakt szűrő, tálaló- és főzőedény!

Tésztát főzni, rántott ételeket lecsepegtetni, melegen tartani, pácolni, tálalni, párolni, gőzölni.

Akár kisebb, akár nagyobb háztartást vezetünk, mindannyian szembetalálkozunk a tálalás problémájával: miben, hogyan is tálaljuk az elkészült ételt. A Tupperware igen sokoldalú termékei, a Tálalómesterek többek között erre adnak megoldást.

Mire is jó egy Tálalómester?

Dekoratívan tálalhatja benne az elkészült rántott húst, rántott karfiolt vagy sajtot, a sült krumplit, sőt hosszan melegen is tarhatja ezeket. A Tálalómesterek nemcsak tálalásra használhatóak, hanem a konyhai munkálatokat is segítik.

Receptek a Tálalómesterhez

Akár kisebb, akár nagyobb háztartást vezetünk, mindannyian szembetalálkozunk a tálalás problémájával: miben, hogyan is tálaljuk az elkészült ételt. A Tupperware igen sokoldalú termékei, a Tálalómesterek többek között erre adnak megoldást.

Tökéletes egészséges ételek készítéséhez, párolásához, főzéséhez és tálalásához, minimális erőfeszítéssel, szétfőzés nélkül.

Használat:

Zöldségköret - főtt zöld zöldségek tökéletesen tálalva - vedd le a tűzről, amíg még ropogósak, és szűrd le a szűrőbetéttel.
Rakj a Tálalómesterbe forró vizet, és takard le - nem fog túlfőni, miközben meleg marad.
Tökéletes tészta - főzd meg a tésztát forró vízben a Tálalómesterben, majd szűrd le, öntsd rá a szószt és tálalhatod is, mindezt egy edényben.
Szezonális gyümölcs - öblítsd le a gyümölcsöket a szűrőedényben. Rakd a jéggel megtöltött tálba, hogy hideg és ízletes maradjon.
Olvadt vaj vagy csokoládé - tedd a csokoládét vagy a vajat egy csészében a forró vízzel megtöltött Tálalómester szűrőjébe, és takard le.
Folytasd az előkészületeket, amíg megolvad.
Joghurt - használd a Tálalómester meleg vízfürdőjét joghurt készítéséhez.

Mire is jó egy Tálalómester?

Dekoratívan tálalhatja benne az elkészült rántott húst, rántott karfiolt vagy sajtot, a sült krumplit, sőt hosszan melegen is tarthatja ezeket. A Tálalómesterek azonban nemcsak tálalásra használhatóak, hanem a konyhai munkálatokat is segítik. Lássuk, mire használhatja a Tálalómestereket:

tésztasaláták és egyéb tésztás ételek készítésére
A száraztésztát öntsük a Szűrőbetétbe, adjunk hozzá sót vagy Vegetát, majd lobogó forró vízzel öntsük nyakon. Annyi vizet öntsünk az edénybe, hogy az a tésztát bőven ellepje. Az edényt lezárva a tészta fajtától függően 8-20 perc alatt megfő.
Két különböző formájú, de hasonló főzési idejű tésztát főzhetünk egyszerre, ha az elválasztót a szűrőbetétbe helyezzük.
Ha megfőtt a tészta (ezt menet közben ellenőrizhetjük), emeljük ki a vízből a szűrőbetétet, csöpögtessük le a tésztát, öntsük ki a vizet (ezalatt a fedőre helyezhetjük a szűrőbetétet), majd a tálba tegyük vissza a tésztát. Letakarva hosszú ideig meleg marad.
A tészta nem ragad le, nem fut ki. Leöblíteni nem kell. Sikértartalma nem fő ki, így egészségesebb lesz ételünk.
Tésztasaláta: a Szűrőbetétbe helyezzünk 50 dkg Gyermelyi vagy Durum száraztésztát, sót vagy Vegetát szórjunk rá. Öntsünk hozzá kb. 25-30 dkg nyers, de nem fagyos zöldségkeveréket, valamint 2-3 felkarikázott, nyers de nem fagyos virslit. Lobogó, forró vízzel öntsük fel, és főzzük készre. A lecsöpögtetett tésztát öntsük az edénybe, tegyünk rá tartármártást, fűszerezzük, tálaljuk.

Budapesten személyesen átvehető vagy kérésre postázom is! (Foxpost, MPL, Packeta, stb.)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147936151

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn