Kategória:
Feladás dátuma:
több, mint egy hónapjaTupperware Szárnyasvágó Olló
Mérete: 24,5 x 6,7 x 2,2 cm
Egy kényelmesen tartható olló.
Tökéletes vágások
Cél: az egész életen át tartó élettartam.
Az Új Generációs Szárnyasvágó Olló praktikus, professzionális és felhasználóbarát.
Ezt a kiváló minőségű, rendkívül éles ollót úgy tervezték, hogy minimális erőfeszítéssel átvágja a nyers és megfőtt, megsütött szárnyast is.
Főbb jellemzői:
A kések rendkívül élesek és kiváló minőségű rozsdamentes acélból készültek
A Szárnyasvágó Ollóval a szárnyas bőrt, csontokat, porcokat és húst könnyedén keresztül lehet vágni
Tökéletes a nyers és a főtt, sült baromfi feldarabolásához
Biztonsági zára megvédi az éleket és az ujjakat is a sérülésektől
Használatához minimális erőfeszítés szükséges
Bal- vagy jobbkezesek is használhatják
Ívelt és ergonómikus kialakítása stabil és csúszásmentes fogást biztosít
Rugós kialakítás, amely lehetővé teszi az olló egyszerű nyitását és megkönnyíti a vágást
Hogyan daraboljuk fel a nyers csirkét?
1. Tegyük a csirkét egy vágódeszkára, mellével felfelé és vágjuk le a zsírmirigyeket.
2. Fordítsuk meg a csirkét és vágjuk végig a gerinc mindkét oldalánál, majd vegyük ki a csontot.
3. Fordítsuk újra meg a csirkét és vágjuk ketté a két mell között. Ezután két fél csirkét kapunk.
4. A lábak eltávolításához a recézett éllel vágjuk keresztül a bőrt, majd vágjuk át az ízületeket a comb és mellrész találkozásánál.
5. Ezután vágjuk ketté a lábat a térdizületnél a felső- és alsócomb szétválasztásához.
6. Végül vágjuk le a szárnyakat.
7. Ezután tegyük a csirkét Ultra Proba és süssük meg zöldségekkel.
Minden feladatra egy eszköz
Minden egyes konyhai feladathoz van egy jó eszközünk!
Tisztítási útmutató
Mindig mosd el az új terméket az első használat előtt!
Mosogasd el meleg, mosószeres vízzel, és öblítsd el alaposan!
Budapesten személyesen átvehető vagy kérésre postázom is! (Foxpost, MPL, Packeta, stb.)