Új Tupperware Kicsi Ovális Tálaló Mester 2,5 L akciós áron

11 270

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
Új
Típus:
kínáló tál, tálca

Leírás

Tupperware Kicsi Ovális Tálaló Mester 2,5 L fehér-fekete

Mérete: 28 x 18 x 10,5 cm/2,5 L.

A Tálalómester kompakt szűrő, tálaló- és főzőedény. A fedővel zárható edény alkalmas fagyasztott ételek felengedésére, lecsöpögtetésére, forrázásra, főzésre, melegen- és hidegen tartásra és tálalásra. Mindez a szűrő segítségével történik, amely úgy helyezhető az edénybe, hogy alatta fél liter mennyiségű folyadék gyűlhet össze.

A tető kialakításából adódóan a lecsapódott víz az edény szélén folyik le. Nemcsak készételek melegen tartására, hanem fagyasztott ételek, hús, hal, zöldség, gyümölcs kímélő felolvasztására is kiváló.

Fagyasztott élelmiszerek zárt edényben való lassú és kíméletes felolvasztása lehetővé teszi, hogy a fontos vitaminok és ásványi anyagok az ételben maradjanak. A felolvadt étel nem a saját levében áll, hanem a rácson át az alsó átlátszó edényben gyűlik össze a lé.
Gyümölcs felolvasztásakor az értékes gyümölcslé nem veszik kárba, az a későbbiekben felhasználható.

Egy edényben főzhetünk és tárolhatunk; az ételek melegen tarthatók.

Belső része egy szűrő. ami akár szitaként is használható. A szita alatt 0, 5 L víz fér el úgy, hogy a szita nem ér bele.
A Tálalómester jó hő megtartó képességű, rendkívüli energiatakarékos edény. Ha megnézzük, milyen sokszor kapcsoljuk ki hamarabb a gázt, mint hagyományos főzés esetében, tényleg egy jó befektetés. A Háziasszonyt sok kellemetlenségtől kíméli meg: soha nem fut ki pl. a tészta, a virsli nem fő szét, a grízgaluska nem lesz kemény. Egyszerű használata sikerélményt nyújt a Háziasszonynak.

1. Tálalásra: rácsbetéttel csöpögtetést kívánó ételeknél, rácsbetét nélkül levesek, főzelékek esetén. Ideális leves és leveshús félkínálásánál. A rácsbetéttel megosztott szűrőn húst, zöldséget, vegyes köretet helyezhetünk el, a fedőt most alátétként használhatjuk.

Az olajban sült húsokat, zöldségeket a szűrőbetét segítségével a zsiradéktól alaposan lecsöpögtethetjük Ha a fedővel lefedjük, melegen is tartjuk A panír ropogóságát, pl. még jobban védjük, ha a rácsbetét alá egy szelet kenyeret helyezünk s a fedőről többször letöröljük a keletkezett vizet.
Fagyasztott élelmiszerek olvasztására úgy használhatjuk az edényt, hogy a rácsbetétre helyezzük az olvasztásra szánt élelmiszert, és a fedőt rázárjuk. Praktikusan az edény aljában gyűlik össze a húslé vagy gyümölcslé. A húsok olvasztásánál akkor járunk el helyesen, ha lassú olvasztással kapjuk meg a konyhakész állapotot. Ezt tudja biztosítani a Tálalómester.
Meghosszabbíthatjuk a hideg, illetve meleg hatást, ha a rácsbetét alatti részt vízzel együtt lefagyasztjuk, illetve jégkockát használunk. Ha meleget kíván az étel, forró vizet töltünk a rácsbetét alá.

Budapesten személyesen átvehető vagy kérésre postázom is! (Foxpost, MPL, Packeta, stb.)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146014652

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn