Új Mobil klíma, Guzzanti GZ 903, 2.6 kW, 9000 BTU/h

97 500

Ft

Feladás dátuma:

ápr 13., 21:49
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Állapot:
Új

Márka:
Egyéb

Típus:
Mobil klíma

Leírás

Új Mobil klíma, Guzzanti GZ 903, 2.6 kW, 9000 BTU/h,

Új készülék,
mindössze 2 alkalommal volt használva, néhány órára.

Mobil klíma Guzzanti GZ 903:
Olyan berendezést szeretnél vásárolni, mely segít lehűteni a levegőt a szobában? Akkor a híres Guzzanti által gyártott mobil klíma egy príma választás, amely teljesíti a követelményedet, és mindezt bármilyen építkezési módosítás nélkül. A görgőkkel bíró mobil légkondicionáló egyszerűen áthelyezhető az egyik helyről a másikra. Kétségtelenül a párátlanító funkciót is értékelni fogod, amely elejét veszi a penészképződésnek vagy a falak egyéb károsodásának.
Az előnyös Guzzanti GZ 903 hűtőteljesítménye 9000 BTU/h. Ha a szűrő eltömődött, elég azt alaposan lemosnod vízzel. Ezután várj, míg megszárad, majd helyezd vissza a klímába. Zajszintje 65 dB(A).
A csomag belsejében a következő is meglelhető: távirányító. Guzzanti GZ 903 fontosabb tulajdonságai Mobil légkondicionáló a szobában lévő magas hőmérséklet szabályozásához
Eme Guzzanti mobil klíma energiahatékonysági osztálya: A A páramentesítő funkció segít fenntartani a megfelelő páratartalmat Zajszint: 65 dB(A) Az időzítőnek köszönhetően nem kell szüntelenül ellenőrizned a klíma működését A távirányítóval komfortosan kezelheted A ventilátor átkeveri a levegőt a szobában
A csomag tartalma: távirányító
A kivezető cső hosszúsága: 1, 5 m
A rendkívül hasznos Guzzanti mobil klíma mérete 49 × 36 × 48 cm Súly: 24 kg
Színkivitele: fehér
Guzzanti GZ 903 mobil klíma funkciói A nevezetes Guzzanti által megalkotott mobil klíma rengeteg funkcióval bír. Az integrált ventilátor hatékonyan eloszlatja a levegőt, így sokkal hamarabb lehűti a szobát. Eme Guzzanti GZ 903 kényelmesen vezérelhető a társított távvezérlővel. Időzítővel úgyszintén ellátták, amelynek hála meghatározhatod azt, hogy mely időszakban hűtse le a helyiséget. A termosztát a meghatározott tartományon belül tartja a hőmérsékletet, ennélfogva az igényeid szerint megszabhatod a minimális és a maximális hőfokot a helyiségben.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147044885

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn