Új Maxi-Cosi Familyfix 360 Pro + Coral 360 + Pearl 360 gyerekülés

214 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Állapot:
új

Méret:
0-18 kg között

Típus:
Autóba és babakocsiba rögzíthető

Leírás

Szállítás az árban vagy személyes átvétel esetén 4000 Ft-al olcsóbb.
A folyamatosan frissülő kínálat megtekintéséhez, kérlek lájkold Facebookon a Stroller Dealer oldalt.

Jóval a bolti ár alatt, új állapotú, 2023-as Maxi-Cosi szett a gyermek születésétől négy éves korig. A drágábbik Pro isofix talppal, mely nemcsak forgatható, hanem kihúzható is - így tényleg nagyon egyszerű a gyermek bekötése.
Maxi-Cosi Familyfix 360 Pro
A forradalmi Slidetech technológiának köszönhetően az Isofix alaplapon rögzített ülések kihúzhatóak az autó ajtajának vonaláig!
Nincs behajolgatás az autóba, nincs fejbeverés az autó felső peremébe és fölösleges hátfájás sincs! Csúsztasd, forgasd és indulj!
Maxi-Cosi CORAL 360
Az első moduláris 360°-ban forgatható autós gyerekülés, amelyet ultrakönnyű hordozásra terveztünk. A Maxi-Cosi Coral 360 innovatív moduláris felépítése egyesíti a legmagasabb biztonsági előírást egy modern, könnyen kivehető, ultrakönnyű, puha hordozóval, melynek súlya mindössze 1,7 kg.
Maxi-Cosi Pearl 360 Pro
Öt szuperkényelmes dőlésszög választható, a Pearl 360 Pro kiváló kényelmet kínál a kisgyermek számára, akár ébren van, akár alszik. A beépített, szabadalmazott Airprotect fejvédő párnák fokozott biztonságot és kényelmet garantálnak. A Pearl 360 Pro Easy-in övrendszerrel rendelkezik, amely nyitva marad, így könnyedén, probléma nélkül becsatolható a gyermek. Könnyen be. Könnyen ki. Minden egyes nap. A legmagasabb biztonsági előírások szerint készült Pearl 360 Pro kiváló integrált G-Cell oldalsó ütközés elleni védelemmel rendelkezik, hogy biztosítsa a gyermek biztonságát. A Familyfix 360 Pro intelligens forgatórendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a Pearl 360 Pro könnyedén, egyetlen kézzel forgatható legyen bármilyen döntött helyzetben. A speciális Climaflow panelek, légáteresztő hab és szövetek kényelmes légáramlást biztosítanak, hogy a gyermek mindig a megfelelő hőmérsékleten legyen.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146754159

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn