Új MD-4060 Fémdetektor Fémkereső Detektor

24 999

Ft

Feladás dátuma:

máj 7., 12:58

Leírás

Új MD-4060 Fémdetektor Fémkereső Detektor

- Kiváló termék, ár-érték tekintetben remek választásnak számít.
- Csak olyan dolgokat hirdetek meg, amikről nekem is jó tapasztalatom van. Személyes átvételnél mindig minden megtekinthető/kipróbálható/tesztelhető.

Nagy érzékenység: Az MD-4060 nagy érzékenységgel rendelkezik, amely a legkisebb fémtárgyakat is képes észlelni, így tökéletes kincsvadászathoz és ékszerészleléshez.

Professzionális besorolás: Ezt a fémdetektort professzionális használatra tervezték, biztosítva, hogy a legnehezebb körülmények között is elviselje, és minden alkalommal pontos leolvasást biztosítson.

Akkumulátoros : Akkumulátoros kialakításának köszönhetően az MD-4060 könnyen használható és bárhová magával viheti, így tökéletes szabadtéri kalandokhoz és kincsvadászathoz.

LCD képernyő : Az MD-4060 LCD képernyővel rendelkezik, amely minden fontos információt megjelenít, így könnyen olvasható és megérthető, mi történik a föld alatt.

3,1 hüvelykes LCD kijelző: mutatja a fém valószínű típusát nyíllal, a cél mélységét, a DISC/Notch tartományt, a Sens szintjét és az akkumulátor állapotát. Számkijelzővel is rendelkezik a DISC és a TARGET számára.
Notch & DISC mód: a bevágás mód figyelmen kívül hagyja a selejt fémet, és a lemez és a bevágási tartomány beállításával értékes tárgyakat talál. És DISC mód a kiválasztott cél megkülönböztetésére, 0-80 diszkriminációs tartomány beállítás.
3 tónusú hang megkülönböztetés: amint a fémkereső észlel valamit, 3 jellegzetes hangot ad (magas, közepes és alacsony) a különböző fémtípusokhoz.
Érzékenység beállítása: miután megismerte az érzékelő működését, fontos az érzékenység finomhangolása a jobb érzékelési hatás érdekében.
A célpont meghatározása: a fém észlelése után a funkció segít a célpont pontos meghatározásában, hogy megkönnyítse az ásást.
Könnyen összeszerelhető és kezelhető: a fémdetektor könnyen összeszerelhető, nincs szükség szerszámra. Érzékeléskor tartsa a keresőtekercset párhuzamosan a talajjal, majd lassan söpörje át egyik oldalról a másikra.
A keresőtekercs nagyon lassú pásztázásával a különböző fémtípusok megkülönböztetésére.
Fejhallgató-csatlakozó: 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóval ellátott érzékelő fejhallgató csatlakoztatásához (Nem tartozék). A fejhallgató használatával nem csak tisztábban hallhatja a hang finom változásait, hanem megakadályozza, hogy a hangok zavarják a közelben tartózkodókat.
Vízálló keresőtekercs: lehetővé teszi a sekély vízben való működést, 9,6 hüvelykes (245 mm) nagy méretű, nagy pontossággal a stabilabb teljesítmény érdekében.
Állítható magasság: felhasználóbarát nyújtható rúd, lehetővé teszi a különböző magasságú kezelő számára, hogy az érzékelőt a kívánt pozícióba állítsa a kényelmes használat érdekében.
Széleskörű alkalmazások: alkalmazható arany/ezüst/érme/fém/kulturális emlékek felderítésére sivatagban, tengerparton, füves területen.

- Elsősorban a személyes átadást részesítem előnybe: Bp. 10. ker. Tavas utca. 1/C./A. szám alatti Rózsaliget lakóparkban lehet megtekinteni és átvenni a terméket.
- Csomagküldést is vállalok a következő feltételekkel: Utalás megérkeztét követően Foxpost csomag automatából-automatába vagy automatából-pontos címre.
Ha a termék méret engedi, akkor - Postán is fel tudom adni ajánlottan.
- Packetta is szóba jöhet.
Más módon (GLS stb.) nem küldök csomagot.
= SMS-re nem válaszolok! Kérem, hogy minden esetben az érintett termék melletti kapcsolatfelvételi felületen vegye fel velem a kapcsolatot, így biztos tudni fogom melyik termékről van szó.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147599894

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn