Új Lenovo GM2 Pro Bluetooth 5.3 fülhallgató fejhallgató Fekete

4 499

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Egyéb

Márka:
Egyéb

Leírás

Új Lenovo GM2 Pro Bluetooth 5.3 fülhallgató fejhallgató Fekete

- Kiváló termék, ár-érték tekintetben remek választásnak számít.
- Csak olyan dolgokat hirdetek meg, amikről nekem is jó tapasztalatom van. Személyes átvételnél mindig minden megtekinthető/kipróbálható/tesztelhető.

Leírás
Bluetooth 5.3 technológia: Tapasztalja meg a zökkenőmentes kapcsolódást a Lenovo GM2 Pro Bluetooth 5.3 technológiájával, amely stabil átvitelt és alacsony késleltetést biztosít a játék és a zene élvezetéhez.

Kettős üzemmódú működés: A fülhallgató kettős üzemmóddal rendelkezik, amely lehetővé teszi a játék és a zenei módok közötti zökkenőmentes váltást, fokozva ezzel a sokoldalúságot és az élvezetet.

Alacsony késleltetés: Alacsony késleltetésű kialakításának köszönhetően a Lenovo GM2 Pro gyors válaszidőt biztosít a játékok során, és még soha nem látott magával ragadó élményt nyújt.

Vezeték nélküli fülbe helyezhető kialakítás : A Lenovo GM2 Pro vezeték nélküli, fülbe helyezhető kialakítása mozgásszabadságot és kényelmet kínál, így tökéletes sportoláshoz és kültéri használatra.

Kiváló minőségű hang: A kiváló minőségű meghajtókkal felszerelt Lenovo GM2 Pro gazdag, tiszta és erőteljes hangzást biztosít a játékokhoz és a zenéhez egyaránt, így elmerülhet a tartalomban.

Alkalmas játékhoz és zenéhez: Akár játékra, akár edzésre vágyik, vagy egyszerűen csak élvezi a zenét, a Lenovo GM2 Pro minden hangigényét kielégíti.

- Elsősorban a személyes átadást részesítem előnybe: Bp. 10. ker. Tavas utca. 1/C./A. szám alatti Rózsaliget lakóparkban lehet megtekinteni és átvenni a terméket.
- Csomagküldést is vállalok a következő feltételekkel: Utalás megérkeztét követően Foxpost csomag automatából-automatába vagy automatából-pontos címre.
Ha a termék méret engedi, akkor - Postán is fel tudom adni ajánlottan.
- Packetta is szóba jöhet.
Más módon (GLS stb.) nem küldök csomagot.
= SMS-re nem válaszolok! Kérem, hogy minden esetben az érintett termék melletti kapcsolatfelvételi felületen vegye fel velem a kapcsolatot, így biztos tudni fogom melyik termékről van szó.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146295549

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn