Új Bontatlan Xiaomi Dreame Robot Vacuum X20+ Robotporszívó felmosóval

169 900

Ft

Feladás dátuma:

máj 10., 09:16
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Teljesítmény:
1000 W alatt

Állapot:
Új

Szín:
Fehér

Márka:
Egyéb

Típus:
Takarítógép

Leírás

Teljesen Új Dobozban 2 év Garanciával
Kitakarit+Felmos és tartályba kiüriti a port és mocskos vizet.

Ugyanaz mint a Dreame L10s Ultra és ezt is a Dreame Gyártja

Xiaomi X20+ BHR8124EU Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas szőnyeg, kemény padló és sima padlók tisztítására, funkciói felszívás, száraz tisztítás, mosható szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő és automata kiürítés, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, lézeres navigáció, Li-ion akkumulátor, töltési idő 6,5 óra, zajszint 60 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Bluetooth, Google Assistant, 215 W teljesítmény, tömege 3,67 kg, fehér kivitel

Erőteljes szívóerő az alapos tisztításhoz
A Xiaomi X20+ robotporszívó 6000 Pa erőteljes szívóteljesítménnyel rendelkezik, amely még a makacs porral és szőrrel is megbirkózik. Ennek eredményeképpen még a nehezen hozzáférhető helyeket, például a sarkokat, a padlóban lévő réseket vagy a bútorok alatti tereket is hatékonyan tisztítja. Ezzel a porszívóval otthonod ragyogni fog a tisztaságtól.

Forgó felmosórongy a hatékony felmosáshoz
A Xiaomi Robotporszívó X20+ egy nagy sebességű forgó felmosórongyot tartalmaz, amely 180 fordulat/perc sebességgel forog. A felmosóbetétek így könnyen elbánnak a kávéfoltokkal, a szennyeződésekkel vagy a kiömlött vízzel. Ezzel a segítővel a nappali és a konyha padlója tökéletesen tiszta lesz.

Intelligens érzékelők és öntisztító állomás
A Xiaomi Robotporszívó X20+ a fejlett S-Cross akadályelkerülő rendszerrel van felszerelve. Széles látószögű érzékelésének köszönhetően a porszívó még az alacsony akadályokat is képes felismerni és ügyesen kikerülni őket, még gyenge fényviszonyok között is. Milliméteres pontossággal mozog otthonodban. A porszívó egy öntisztító állomást is tartalmaz automatikus felmosószárító funkcióval.

Lézeres navigáció a pontos térképezéshez
A porszívó az LDS lézernavigációs rendszert használja, amely 360°-os részletes pásztázást végez otthonodban. Az adatok alapján pontos térképet készít a területről, és intelligens módon megtervezi az optimális útvonalat a maximális hatékonyság és az összes helyiség alapos tisztítása érdekében.

Kényelmes vezérlés mobilalkalmazáson keresztül
A Xiaomi Home/Mi Home alkalmazással mindig Te irányíthatod robotikus segítdet, még akkor is, ha nem vagy otthon. Az alkalmazáson néhány kattintással utasíthatod a porszívót, hogy tisztítsa meg a padlót bizonyos helyiségekben, például a nappaliban, a hálószobában vagy a konyhában. A takarítás azonnal megkezdődik, legyen szó porszívózásról vagy felmosásról.

Négy üzemmód a személyre szabott tisztításhoz
A Xiaomi Robotporszívó X20+ összesen négy tisztítási módot kínál, amelyek közül az aktuális igényektől függően választhatsz. A felmosás előtti porszívózás üzemmód precíz mélytisztítást biztosít, míg az önálló porszívózás üzemmód gondoskodik a háziállatok szőréről, a szennyeződésekről és a porról. A makacs foltok eltávolításához pedig egy törlési mód áll rendelkezésre. Ha pedig csak rutinszerű karbantartásra vágysz, nyúlj a kombinált porszívózási és törlési üzemmódhoz egy lépésben.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147664340

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn