Új 46-os Adidas Ultraboost 22 Cold.RDY 2.0

33 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 21., 18:44

Tulajdonságok

Állapot:
új

Szín:
fekete

Típus:
sportcipő

Méret:
46

Márka:
Adidas

Leírás

Méret probléma miatt eladó.

Minden futónak magabiztosnak kell lennie a pályán. Az adidas Ultraboost 22 futócipő pontosan ezt az érzést nyújtja. Olyan könnyedén futhatsz majd, mint egy tollpihe, miközben szélsebesen suhansz. Mindezt olyan kényelemben, hogy a célba érés után sem akarod majd levenni a futócipőt. Ezek a forradalmi cipők extra párnázottsággal rendelkeznek a még több Boost-nak köszönhetően, amelyek minden lépésnél felszabadítják a az elnyelt energiát. A korábbi adidas Ultraboost 21-es modellhez képest a 22-es modell is a női és férfi lábfejhez való pontosabb illeszkedésre összpontosít.

Az adidas Ultraboost 22 futócipőt még a rossz időjárás sem állítja meg. A víztaszító kivitelnek köszönhetően a lábad száraz és meleg marad még esőben is. A kiváló minőségű Continental gumi talprész pedig tökéletesen tapad a száraz és nedves felületeken is, így ne keress kifogásokat rossz időjárás esetén sem, csak húzz fel egy strapabíró Ultraboost-ot és kezdődhet is a futás!

Bár az adidas Ultraboost 22 sneaker elsősorban futásra való, egy laza városi sétához is imádni fogod. A könnyedség, a kényelem és a színkombinációk tökéletes harmóniája biztosan nem marad észrevétlen az utcán. Annyi lehetőség közül választhatsz, hogy alig tudod majd eldönteni, hogy melyiket vedd fel először. Találd meg a tiédet, és élvezd a kivételes könnyedséget futás és séta közben.
Anyagok

Technológia
Cold.RDY: Hidegnek esélye sincs. A Cold.RDY megbízható elszigetelést jelent a hőmennyiség ellen olyan rétegrendszerrel, amely könnyen alkalmazkodik a külső hőmérsékletekhez.

Felső rész
Textil: egy könnyű anyag, amely rengetegféle színben készül, és leginkább nyári cipők készítéséhez használt.

Szintetikus anyagok: a textíliától eltérően a szintetikus szálak erősebbek, tartósabbak és gyorsabban száradnak.

Köztalp
Boost: Az ezer kisebb részecske technológiája, amely csökkenti az ütközés erejét és ezzel egyidejűleg rendkívül magas energia-visszatérést eredményez.

Talp
Continental
Continental Wintergrip

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147921018

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn