Új 42,5s LI-Ning x Soulland 2023 Feidian 3.0 cipő 180eft helyett nike

48 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 12., 07:30
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új, bontatlan csomagolás

Szín:
világos

Típus:
sportos, utcai/casual, sportcipő

Méret:
42.5

Márka:
Egyéb

Leírás

Uniszex modell . Új soha nem volt felvéve , csúcs modell !!! Neutral, Supination ... A dán Soulland márka újra egyesül az úttörő kínai Li-Ning sportruházati márkával a PRE-INTER-POST kollekcióhoz, utalva a futás előtt-közben-utána élményére. A Feidian Ultra 3.0 cipők áramvonalas sziluettet kínálnak, amelyet maratoni futáshoz terveztek. Ezt a stílust a Li-Ning Boom középtalpai, teljes szárú szénlemezzel és bionikus talpi technológiával látják el, hogy előre mozdítsák Önt.
A Li-Ning Feidian 3.0 Ultra egy verseny-/tempócipő a Li-Ning márkától. Ultrakönnyű kialakításának, a cipő súly 200gm ..a 43-s, lengőgeometriájának, karbonlemezének, valamint érzékeny és pattogós középtalpanyagának köszönhetően a Feidian 3.0 Ultra mindent tartalmaz, ami ahhoz kell, hogy kedvenc versenynapi futócipőjévé váljon. A felsőrész rugalmas és vékony, zokniszerű kialakítású, amely körülöleli a lábát. A Li-Ning Feidian 3.0 Ultra a Li-Ning csúcstechnológiáival érkezik, mint például a Boom és a Jiang, amelyek szénlemezt és nagy teljesítményű középtalpanyagot kombinálnak.
A Li-Ning Feidian 3.0 Ultra főbb jellemzői:
- Verseny/tempócipő
- Ultrakönnyű kialakítás
- Rocker geometria
- Boom technológia
- Jiang technológia
- Carbon lemez

A cipő az 1., 2. és 3. helyet foglalja el a 2023-as Koppenhágai maratonon férfiaknál és 1. helyet a női kategóriában.
A Li-Ning erősen jelen van a maratoni cipős játékban a nagyon várt Feidian 3 Ultra-val. Ez a modell már történelmet írt azzal, hogy a Berlin Maraton elit szintjén dobogós helyet szerzett. 2022 szeptemberében az etióp Tadu Abate végzett a harmadik helyen 2:06:28-as idejével, miközben a Feidian 3 Ultra-t viselte, ezzel az első alkalom, hogy egy kínai atlétikai márka bekerült az első három közé egy profi maratonon.

Az élsportolóknak tervezett Feidian 3 Ultra a Li-Ning szabadalmaztatott Boom és Jiang technológiájával büszkélkedhet a középtalpban, valamint egy teljes hosszúságú kettős ívű szénlemezzel és bionikus talpi technológiával. Ezek az újítások együttesen biztosítják a maximális energiavisszatérítést és az előrehajtást, míg a GCU külső talp megbízható tapadást biztosít bármilyen felületen.

Összességében a Li-Ning Feidian 3 Ultra egy rendkívül fejlett és innovatív futócipő, amelynek célja az energia-visszatérítés és az előrehajtás maximalizálása. Élvonalbeli technológiájával és lenyűgöző teljesítményével a Feidian 3 Ultra egy változást hoz a futócipők piacán

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147006998

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn