Kéthetes nyaralás + örökölhető üdülési jog = 180 ezer

180 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 25., 17:39

Tulajdonságok

Típus:
Belföldi

Leírás

Tulajdonosként véglegesen átadom a Bükfürdő Apartman Hotel D épületében standard besorolású egyszobás lakrész örökölhető üdülési jogát a 2024. július 24 - aug.04. turnusidővel együtt. Az irányár 180 ezer forint.

Az apartman 3 felnőtt, ill. 2 felnőtt és 2 gyermek számára ad lakhatást. Felszerelt konyhasarok, fürdőszoba, erkély a tartozékok. A liftes épület 3 szintes, akadálymentesített. A D épület háziállatbarát: a földszinten négy kutyás szoba van. Térítésmentesen, a turnusidő kezdete előtt írásban szoba elhelyezési kérelmet lehet küldeni az Értékesítésnek. A háziállatért 2500,-Ft/éj/háziállat fizetendő a recepción.

Az üdülési joggal rendelkező nem fizet se napi üzemeltetési hozzájárulást, se önkormányzati idegenforgalmi adót. A tévé, a wifi, az internet, az épület előtti parkolás ingyenes. Ha az új tulajdonos az üdülőszövetkezettel megkötött szerződéskor megfizet egyszeri 20 ezer forint belépési díjat, akkor tag lesz: a kedvezmények és kedvezményezettek körét tovább szélesítheti. Tagként például rokonoknak, ismerősöknek tud kedvezményes szobaárat biztosítani. Szerződéskötési mintát a Tagkapcsolat ad. Email címen/telefonon érdeklődőnek elérhetőséget adok.

Az évi két turnusidő között kb. 6 hónap van. A turnus beosztás 2029-ig ismert: előre lehet tervezni. Például az általam felkínált üdülési jog turnusideje: 2025-ben április és október második fele; 2026-ban január és július első fele. A turnusidő szabadon kezelhető - eladható, cserélhető.

A Bükfürdő Termál & Spa kikapcsolódás és pihenés minden évszakban, minden korosztálynak: élményfürdők, szaunák, úszómedencék, óriás csúzdák, gyermek medencék és játszóterek vannak a szabadban és fedett térben. Így például a 26 medencéből 11 fedett. A gyógyvizes medencék többféle hőfokban élvezhetők. A hagyományos gyógykezelések TB támogatással is igénybe vehetők.

Minden évszakban nagyszerű itt, a tiszta, csodás levegőjű Bükfürdőn, az Alpok alján pihenni. Autóval korlátlanok a kirándulási lehetőségek, például a felsőrákosi barlangszínház. Ausztria, pl: Gráz. Busszal/vonattal elérhető Sopron, Szombathely, a kőszegi várnegyed, Sárvár, a Jeli Arborétum.

Ne hagyják ki. Méltányos, kedvező ajánlatot olvastak: a két hét nyaralás + az örökölhető és szabadon kezelhető üdülési jog együtt csak 180 ezer! Gondoljanak bele, csupán egyetlen alkalommal egy kéthetes nyaralás lakhatása hoteláron mibe is kerül!!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146605420

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn