USB stick miner, btc bányász, Compac F, Geccoscience, RPi 8gb - csomag

550 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Egyéb

Márka:
Egyéb

Leírás

Kérem figyelmesen olvasd el a hirdetést!

Eladásra kínálom csomagként, egyben a képeken látható használt
- 4 db Compac F usb minert + 1 db vadi új, sosem használt csak kipróbált Compac F (ez nincs a képen, de ugyanúgy néz ki mint a többi)
- 2 db Geccoscience USB HUB-ot
- 1 db Raspberry Pi 4-et (8GB-os verzió)
- 1 db eredeti Pi-hez tartozó fekete hálózati tápot (5.1V x 3A = 15.3W)
- 1 db 120W hálózati tápot

Mindhez adom a gyári dobozát. Egyedül a hubok-hoz és a 120W-os táphoz nem kaptam dobozt. A hubok érintésvédelmi esd fóliás csomagban jöttek, ezt is oda tudom adni igény esetén.

Általános információk:

Mindent újonnan vásároltam, nem másodkézből. BTC bányászására alkalmas. Hobbiszinten foglalkoztam a dologgal.

- Mind a 4 Compac F teljesen hibátlanul és rendesen működik. (Az 5. vadi új is hibátlanul működik.) 420 mHz-en futtatam őket, nem csúcsrajáratva és így is vannak behangolva. Ez stabil 270-275 GH/s-ot jelent átlagban. A bányászok 200-350 GH/s tartományban tudnak működni, de a gyártó szerint 400-ra is overclock-olhatók. A komplett hub fogyasztása az általam használt hashelés mellett kb. 2000-2300 Ft/hó áramot jelentett, ami véleményem szerint nem túl sok.
- A Gecco USB hubok 3-4-es portja kiment mindkét hubnál. A 6-7-es csak az egyiknél működik, de az is kontaktosnak tűnik, mert időnként kap feszültséget az oda bedugott bányász, aztán hirtelen semmi. A 2-5-ös pár, az 1-es és a D mindkettőnél rendben működik. A 3-4 és 6-7-es portokat használtam a 4 bányászhoz párban, majd miután kiment a 3-4, a 6-7, 2-5 párra álltam át. A 6-7 bekrepálása után inkább lekapcsoltam az egészet, mert safety first. Ezért döntöttem az eladás mellett és hogy ne álljon itt porosodni.
Régi társasházban lakok ahol az utóbbi 1 évben folyamatosan lakásokat újítanak fel. A csodálatos szakemberek túlterhelik a hálózatot, állandóan kicsapják a ház központi biztosítékát, ezért valószínű a hálózati feszültségingadozásnak és az áram visszakapcsolása után jelentkező hirtelen túlfeszültségnek köszönhetően mentek ki az említett portok. Szerintem egy-egy az adott porthoz tartozó kondenzátor/biztosíték égett csak ki. Ezzel a problémával egyébként találkoztam fórumokon is, sajnos jellemző a Gekko HUB-okra. Elvileg nem egy nagy kunszt megjavítani, ha valakinek van hozzá affinitása és szeret forrasztgatni. Én ilyen szinten már nem akarok foglalkozni a témával, nem is értek hozzá ennyire, ezért kínálom inkább eladásra az egész felszerelést.
- A 8 GB RPi hibátlanul működik, de a képen látható talapzat és hűtőrácsok nélkül, illetve SD-kártya nélkül eladó a saját, gyári tápjával.
- A 120W-os hálózati táp is hibátlanul működik.

Használati infók:
Karakterkorlátozás miatt sajnos nem fért ide a rövid összefoglaló. Ha nem vagy benne a témában és érdekel, szívesen elküldöm az üzenet felületen.

Igény esetén a cgminer beállításában RPi OS/Linux alatt szívesen tudok segíteni és fórum & Github elérhetőséget is ajánlok hozzá.

Az egész csomag ára egyben 550.000 Ft.

Ha bármilyen kérdésed lenne, nyugodtan írj.

A csalók kiszűrése értekében az átvétel csak személyesen, előre egyeztetett időpontban és helyen (Budapesten) lehetséges. Telefonszámot a téma érzékenysége miatt kérésre sem adok meg. Mindent meg tudunk beszélni és le tudunk egyeztetni a jófogás felületén, majd később személyesen. Ahogy csalónak érzek valakit, azonnal megszakítom vele a kommunikációt, vagy nem is reagálok.

Üdv.
Zoltán

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147016436

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn