Total War Rome - Karthágónak vesznie kell - Új

4 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 24., 13:36

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Történelmi

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Total War Rome - Karthágónak vesznie kell - Új lapozatlan
David Gibbins
playon2013
ISBN.978-963-89622-3-2
356 oldal, Súly:50dkg
Személyes átvétel:Budapest.9.-ker vagy 18.ker, vagy M5 Auchannál /Bevásárló.u./.
Csomagfeladás előre utalással.

Scipio Fabius vállára tette a kezét. Míg újra nem találkozunk barátom. Ebben a világban vagy a következőben. Ez Fabius Petronius Secundus római legionárius és centurió, valamint hadvezére, Scipio Aemilianus felemelkedésének története. Mely a Nagy Sándor birodalmát megpecsételő, makedónok ellen vívott első csatától, végigvezet minket, az Észak-Afrikára kiterjedő véres háborúig, majd Karthágó ostromáig. Scipio sikerei csodálatot és tiszteletet váltanak ki, de egyben kapzsiságot és féltékenységet is szülnek legszorosabb szövetségeseitől legelkeseredettebb ellenségeiig. És ott van még Julia is, a Caesar családból a kiszámíthatatlan lány, aki Scipiót szereti, de annak vetélytársával, Paulusszal jegyezték el, aki csúf viszály kiváltója lesz. Végül Scipiónak csak egyetlen kérdésre kell majd válaszolnia: mi mindent képes feláldozni a látomásért, amit Rómáról alkotott?

A bestseller, a Total War sorozat része, a Total War: Rome II játék által ihletett regény, melyet egy nagy ívű regénysorozat első részeként üdvözölhet az érdeklődő közönség. Nem csak egy ember sorsát meséli el a mű, hanem egy borzasztóan korhű időutazás az ókori Róma katonai taktikáinak, és politikai intrikáinak izgalmas világába.
Fabius megpróbálta felidézni, mit mondott neki az öreg centurió a csatáról. Nem látsz majd mást magad előtt, csak egy alagutat, és ez az alagút lesz a világod. Tisztítsd meg az alagutat az ellenségtől, és túlélheted. Ha megpróbálod azt nézni, mi folyik az alagúton kívül, ha leveszed a szemed azokról, akik téged figyelnek, meghalsz.

221115

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147315057

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn