Toorx Brx-R 300 háttámlás szobakerékpár!!

180 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 4., 14:37

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Szobakerékpár

Márka:
Egyéb

Leírás

Toorx Brx-R 300 háttámlás szobakerékpár kihasználatlanság miatt eladó, még garanciális, 2021-es vásárlás.Átvehető Soroksáron.

A szobabicikli kialakításánál a fő szempont az volt, hogy a legigényesebb felhasználóknak is megfelelő legyen.Erős vázszerkezete 150 kg terhelhetőségű, tökéletes választás a nagy intenzítású edzésekhez.14 kg-os lendkereke síma, és egyenletes hajtást biztosít, színte hangtalanul.A Toorx szobakerékpár mágnesfékes ellenállása 32 fokozatban, ülésének pozíciója vízszintesen állítható.A háttámla hálós anyaga biztosítja a kényelmet és a jó szellőzést egyben.
A kijelző könnyen leolvasható, az edzés összes adatáról téjékoztatást nyújt. Interaktív edzésekhez fejlesztett i-Console kijezője IOS/Android kompatibilis.A szobabicikli bluetooth kapcsolattal képes csatlakozni egy okostelefonhoz, vagy táblagéphez, amit a kijelzőn lévő tartóra helyezhet.

Lendkerék súly: 14 kg.
A nagy tömegű lendkerék a Toorx szobakerékpár kiegyensúlyozott, komfortos járását garantálja.Programok száma: 12 edzésprogram, 4 pulzusszám alapján vezérelt, beginner, advance, sporty, karidoprogramok.Ellenállás: Elektromotorral szabályozható 32 fokozatban.
A szobakerékpár ellenállásának intenzitását a kijelzőn található gombok megnyomásával növelheti, vagy csökkentheti.Fékrendszer: Mágnesfékes
A legcsendesebb fékrendszer, mivel nincsenek egymással érintkező alkatrészek, és nem igényel [ link felfedése ] kijelző: a szobabcikli kijelzője mutatja az eltelt időt, a sebességet, a fordulatszámot, a megtett távolságot, az elégetett kalóriák számát, és a pulzusszámot.Pulzusmérés: Integrált markolati pulzusmérő a kapaszkodókarokon. Vezeték nélküli pulzusszám vevővel is rendelkezik, ezért alkalmas az 5 kHz-en működő mellkasövi pulzuspántok adatainak vételére.Ülés: Hálós háttámlával, fokozatmentes vízszintes állíthatósággal 59, 5-81 cm között.Szállítógörgők: A könnyű mozgathatóságért.A felhasználó maximális testtömege: 150 kg.A Toorx Brx-R 300 háttámlás szobakerékpár összeszerelt mérete: 155x60x119 cmA Toorx Brx-R 300 háttámlás szobakerékpár önsúlya: 62 kg

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146829430

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn