Tissot seastar 1000 rosegold (Svájc) Férfi Új, dobozában, papírjaival,

185 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 17., 18:20
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új, bontatlan csomagolás

Szín:
arany, sárga, narancssárga

Típus:
rozéarany, szilikon szíj, kvarc szerkezet
Márka:
Egyéb

Leírás

Tissot seastar 1000 rosegold (Svájc) Férfi
Új, dobozában, papírjaival, garanciával, sosem hordott, fóliás állapotban!

Súlya 109 g,  46 mm, 13 mm, vízálló 300 M, tok acél, Felületkezelés: PVD, lábtávolság 22 mm, üveg zafír, antireflex: tükröződésgátló réteg, pánt gumi, rögzítés típusa csat, Fém csat luneta egyirányúan forgatható, perces, luminiszcencia mutatók és indexek, gép kvarc. ETA G10.212 , Pontosság 10s za rok, Elem 394, Hackelés

Funkciók És Jellemzők

Dátum, stopperóra (Kronográf) - Egyéb funkciók: Köztes idő (Split) | Maximális kapacitás: 12 óra | Stopperóra pontossága: 1/10 másodperc

Csavaros hátlap, lecsavarható korona, csavaros gombok

Az akkumulátor állapotának ellenőrzése - Alacsony töltöttségi szint jelzése EOL (End of life)

A Tissot Seastar 1000 kvarc kronográf a T-Sport - Seastar sorozat része. Az ebbe a modellsorozatba tartozó órák a vízi sportok és a búvárkodás stílusú órák szerelmeseinek szólnak. A Tissot a 20. század második fele óta gyárt Seastar búvármodelleket. A design természetesen változott az idők során, de egy bizonyos időtlenség, minőségi kivitelezés és megbízhatóság megmaradt, és a Seastar még ma is olyan népszerű.

A Tissot Seastar 1000 hagyományos búvárkialakítással rendelkezik, jellegzetes búvárelemekkel. Széles, egyirányú forgó lunetta, tízperces intervallumjelzők és a nulla pozíció kiemelése dominál. A nagyméretű műanyag indexeken és a széles mutatókon kiváló a lumineszcencia, ami biztosítja az óra nagyon jó olvashatóságát, ami a búvármodellek esetében elengedhetetlen. A 300 M (1000 ft) vízállóságot a csavarozható alkatrészek (korona, számlap) és a kiváló minőségű sebészeti acélból készült tok robusztus felépítése is segíti.

Az óra kronográf funkcióval (stopperóra) van felszerelve, amelyet sportos részmutatók és gombok jellemeznek a tok oldalán. Zafírüveggel is fel van szerelve, amely ellenáll a karcolásoknak, valamint egy praktikus dátumkijelzővel, amely a negyedik és ötödik index között található.

Belsejében egy ETA G10.212 svájci kvarcmű található EOL (End of Life) funkcióval, amely két vagy több másodperc után a másodpercmutató ugrásával jelzi, ha az akkumulátor lemerülőben van.

A Seastar dizájnja sportos és funkcionális, mégis elegánsnak tűnik az acél toknak és a karperecnek köszönhetően. Így az óra a tenger mélyén, valamint az irodában vagy a barátokkal tartott alkalmi eseményeken is megállja a helyét.

Ára--->185.000.-

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147142803

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn