Thrustmaster Ferrari 458 Spider Racing Wheel

35 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 3., 16:47
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű
Típus:
Tartozék

Leírás

Thrustmaster Ferrari 458 Spider Racing Wheel Újszerű Állapotban

Fedezze fel az autóversenyzés valósághű élményét otthona kényelméből a Thrustmaster Ferrari 458 Spider Racing Wheel segítségével. Ez a kiváló minőségű versenykormány valós időben továbbítja a legapróbb mozdulatokat, így Ön teljesen belemerülhet a játékba.

Kiemelkedő Teljesítmény: A Thrustmaster által tervezett Ferrari 458 Spider Racing Wheel az autentikus élmény érdekében készült. A kormánykerék 28 cm-es átmérőjével és kényelmes, gumiborítású fogantyújával kiváló tapadást biztosít. A precíz optikai érzékelők lehetővé teszik a pontos irányítást és a valósághű manőverek végrehajtását.

Realisztikus Élmény: A kormánykerék ergonomikus kialakítása és érzékeny pedálrendszere valósághű vezetési élményt nyújt, mintha egy valódi versenyautót vezetne. Az elhelyezett vezérlők és gombok gyors hozzáférést biztosítanak a legfontosabb funkciókhoz anélkül, hogy fel kellene tennie a kezét a kormányról.

Könnyű Telepítés: A Thrustmaster Ferrari 458 Spider Racing Wheel könnyen telepíthető és kompatibilis az Xbox One konzollal. Egyszerűen csatlakoztassa a kormányt és a pedálokat a konzolhoz, és már készen is áll az indulásra.

Újszerű Állapot: A kormánykerék és a pedálok újszerű állapotban vannak, teljesen működőképesek és szinte semmi használati nyomot nem mutatnak. A csomag tartalmazza az eredeti dobozt és minden szükséges kiegészítőt.

Ha Ön is szeretné átélni az autóversenyzés valósághű élményét otthona kényelméből, akkor ne habozzon! Vásárolja meg most a Thrustmaster Ferrari 458 Spider Racing Wheel-t újszerű állapotban, és induljon el a versenypálya izgalmas világában!

Ár: 35 000 Ft

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146809182

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn