Terápiás hangvilla készlet eladó

36 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű
Típus:
Gyógyászati segédeszközök

Leírás

Eladó a képeken látható terápiás hangvilla készlet

A Brain Tuner hangvillák az agyhullám-vizsgálatokon alapulnak, amelyek elektroenkefalográfiás (EEG) technológiát használnak a különböző tudatállapotok feltérképezésére, amelyek delta, théta, alfa és béta néven ismertek. A delta a mély alváshoz kapcsolódik. A théta a meditációhoz és az álomállapotokhoz kapcsolódik. Az alfa az ellazult tudatossággal, kreativitással és fokozott tanulással társul. A béta magas éberséggel és összpontosítással jár.
A készletben lévő hangvillákat párban kell megszólaltatni. A basic hangvillához kell azt a hanvillát társítani, amelyiknek a célzott hatását szeretnénk elérni.
Amikor a Brain Tuner egyidejűleg szólal meg az egyik a bal, a másik a jobb fülben , az agy két féltekéje együtt működik, hogy integrálja a két hangot, létrehozva egy harmadik, eltérő hangot, amelyet binaurális ütemnek neveznek. Amikor abasic hangvillát Delta, Theta, Alpha vagy Beta hangvillával szólaltatják meg, a két hangvilla közötti különbség binaurális ütemet hoz létre, amely lüktetésként hallható. A binaurális ütem finoman jelzi az agynak, hogy váltson át egy másik tudatállapotba.
Amikor egy 24 órás cikluson megyünk keresztül, különböző tudatállapotokba váltunk, amelyeket életszükségleteink határoznak meg. Elképzelhető ez úgy mint egy autó, amely különböző fokozatokba kapcsol, hogy megfeleljen az út követelményeinek, azaz alacsony sebességfokozatú például meredek emelkedőn, közepes sebességfokozatú lassú vezetéshez és magas sebességfokozatba autópályán. Hasonló módon az életünk megélése megkívánja, hogy a különböző helyzetekhez más sebességbe kapcsoljunk.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145362061

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn