Tayari Jones: Egy amerikai házasság

1 500

Ft

Feladás dátuma:

ápr 18., 20:53

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Egyéb

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

A szerelem helyet követel az életedben, az ágyadban. Láthatatlanul helyet követel a testedben, áthajlítgatja a véredényeket, ott lüktet mindjárt a szívednél. És ha már nincs ott, semmi sem egész többé.

Celeste és Roy fiatal, fekete házaspár az amerikai Délen, Atlantában. Celeste művész, a nagy áttörés küszöbén, Roy egy könyves cégnél ügyvivő és egy év házasság után még mindig kéken izzik a szerelmük. Mintha a legjobb úton lennének afelé, hogy megvalósítsák a maguk Amerikai Álmát amikor váratlanul becsapódik a meteor, amely szétzúzza világukat. Royt megvádolják és tizenkét év börtönre ítélik nemi erőszakért amit nem követett el, és a felesége is biztosan tudja, hogy ártatlan.
Celeste, bármennyire önálló, a férje nyújtotta biztos fogódzót elveszítve sodródni kezd, és gyermekkori barátjában, esküvői tanújukban, Andréban talál vigaszt. Royjal levelezés útján tartják a kapcsolatot, ám amikor az elítélt férfi öt év után szabadul, és kész visszatérni Atlantába, hogy feleségével folytassák közös életüket, ki kell derülnie a valamennyi érintett számára fájdalmas igazságnak: számot kell vetniük a múlttal, és tovább kell lépniük valami reményt hordozó jövő felé.
Ez a felkavaró szerelmi történet három olyan ember érzéseit és gondolatait tárja fel mély együttérzéssel, akiknek sorsát náluk hatalmasabb erők pecsételik meg.

A képeken látható, nagyon szép állapotban van a könyv. Egyszer olvasott.
Személyesen Budapesten a XI. kerületben, a Deákon, a Közvágóhídnál és a Puskás Ferenc Stadionnál vagy Gödöllőn a Müllernél tudom átadni.
Küldeni pedig: GLS, Foxpost, Posta, Packeta segítségével tudom.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147169439

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn