Tartsa kézben cukorbetegségét

800

Ft

Feladás dátuma:

máj 9., 19:22

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Életmód, egészség

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Tartsa kézben cukorbetegségét - Saját képekkel
Patricia Barr Janice Betz Tammy Cooper Martha Funnell
Szerkesztő:
Betty Brackenridge - Ismertető: Nagy örömmel adjuk közre a neves amerikai diabéteszoktató könyvét immár magyar nyelven...Most ez a tetszetős külsejű és a legfontosabb ismereteket meggyőző erővel közvetítő kötet reményeink szerint újabb tíz- és tízezer cukorbeteg számára jelent előrelépést az egészség hosszútávú megőrzése felé vezető úton.- További ismertető: "Belelapozás".

------------ Tartalom Előszó a magyar kiadáshoz 3 Miért kapta ön ezt a könyvet? 6 Hogyan használja a könyvet? 7 Mi a diabétesz? 8 Típusok Tünetek Okok A kezelés céljai Gondozásba vesszük diabéteszét 16 Az öt kezelési eszköz Csoportmunka a diabétesz gondozásában Étrendi kezelés (diéta) 24 Az étrendi kezelés célja Az egészséges ételek kiválasztása Mindig megfelelő mennyiségű étel fogyasztása Az étkezési időpontok betartása Fizikai aktivitás 32 Kedvező hatásai Hogyan kezdjen hozzá A diabétesz gyógyszerei: inzulin 38 Milyen inzulinkészítmények vannak? Mennyi az inzulinszükséglete? Az inzulinok fajtái és típusai Hogyan adja be az injekciót? Hogyan keverje az inzulinokat? A diabétesz gyógyszerei: a vércukorcsökkentő tabletták 56 Hogyan fejtik ki hatásukat? Vércukor-önellenőrzés 60 Hogyan vizsgálja a vércukrot? Az eredmények rögzítése naplóban Önellenőrzési rendszerek Vizelet-ketontest (aceton) meghatározás 66 Mi a ketontest Mikor kell ellenőrizni Hogyan kell ellenőrizni Szabályszerűen ismétlődő problémák megoldása 70 Mit jelent a fejezetcím A cél Hogyan használja a Kezelési Naplót Heveny szövődmények: alacsony vércukor (hipoglikémia) 74 Figyelmeztető jelei Kezelése Megelőzése Heveny szövődmények: nagyon magas vércukor (hiperglikémia) 82 Figyelmeztető jelei Kezelése Megelőzése Heveny szövődmények: veszélyesen magas vércukor (ketoacidózis) 86 Mit jelent Figyelmezető jelei Megelőzése Mi a teendő Késői szövődmények... 90 Melyek ezek Mi okozza őket Miképpen előzhetők meg és milyen módon mérsékelhetők Az általános egészségmegőrzés néhány szempontja 98 Bőrápolás Lábápolás Teendők betegség esetén Utazás Szakkifejezések magyarázata 106
Magánszemélyként hirdetek. Átvehető a Szemere telepi vasútállomásnál, esetenként-külön --egyeztetve a 3-as Metro vonalán (hétfőn és/vagy csütörtökön általunk megadott időpontokban,17-19.00 közt) csak a Pöttyös utcai metrónál (Euro-Park/Shopmark) vagy KÖKI parkoló. A hirdetés alján van a térkép, előzetes telefon mb. alapján tudunk pontosítani időpontot és helyszínt. Letiltott telefont nem veszek fel,SMS-re nem reagálok. Posta, csomag automata, futár,(890ft-tól) vevő kockázatára, előre utalással, garancia nélkül. Új termékeknél 72 H cseregarancia. Árucsere nem érdekel. Hogy megvan-e ne kérdezd, ha elkelt leveszem! Most bolti ár alatt akár házhoz szállítva!!
A bolti kép-ha megjelenik- csak árinfó!
Kérlek, nézz szét a hirdetéseim között, válogass kedvedre jobbra fent a hirdető összes hirdetése menü alatt.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147655172

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn