Tara Stiles: Élj egészségesen a saját szabályaid szerint

4 500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

Tara Stiles: Élj egészségesen a saját szabályaid szerint

A dietetikusok és táplálkozási szakemberek, akik az évek alatt kijelölték az optimális egészségügyi szabályokat, tévedtek és ezt a saját életünkön is tapasztalhatjuk. Egyre több probléma adódik az egészségünkkel és a súlyunkkal, hiába a kalóriaszámláló stratégiák és az éheztető, szénhidrátmentes diéták melletti edzések, amelyek életünkben átvették az irányítást. Sajnálatos módon külső szakemberekre bízzuk magunkat azt gondolván, hogy aki a legtöbbet ígéri, és akinek a termékeit megvesszük, az orvosolni is fogja panaszainkat. Egészen mostanáig! Élj egészségesen a saját szabályaid szerint! című könyvében Tara Stiles bemutatja nekünk az egészségünk terén legjobban informált szakembert: saját magunkat.
Miután Tara megismertet bennünket saját inspiráló irányelveivel, tippeket, technikákat és gyakorlatokat ad, például: célkitűző programot lépésről lépésre, hogy fel tudjuk mérni, mire akarunk koncentrálni; illusztrált jógagyakorlatokat, amelyek az energiaszint növelését, az ételek utáni sóvárgás megzabolázását és a lelki béke megteremtését célozzák; egyszerű légzési és meditációs gyakorlatokat a lélek megnyugtatására; 50 könnyű, finom, növényi alapú ételreceptet, amelyeket percek alatt elkészíthetünk; egy 7 napos kezdő programot és egy 30 napos programot, amelyekkel elindíthatjuk egészséges, boldog, sugárzó átalakulásunkat. És ne feledjük, hogy Tara csupán az útikalauzunk; tehát figyeljünk belülre és legyünk intuitívak. És ne feledjünk sokat mókázni. Mert mókás dolog önmagunk lenni!

Személyes átvétel Budapesten a belvárosban. Foxpost, MPL csomagautomatába történő szállítás, Packeta átvevőhelyre való küldés is lehetséges. Lehetőség van utánvétellel is kérni a könyvet a Jófogáson keresztül a GLS Háztól-házig szolgáltatással.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146103503

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn