Tara Labs Prism Omni szerelt hangfalkábel 2 x 5 méter

100 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 26., 10:21
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
hangfal

Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó Tara Labs Prism Omni 2 x 5 méter hosszú, 24K aranyozott banándugókkal szerelt hangfalkábel. Letét ellenében tesztelhető saját környezetben.

Amerikai minőség, rendkívül nagy tisztaságú, monokristályos, oxigénmentes (99, 999999%) tömör rézvezetőkkel!

A Tara Labs gyártmányú kábelek - beleértve a Prism Omni vonalat is - ugyanazt az SA-OF8N rezet használják (Super Lágyított Oxigénmentes Nyolc kilences). Az oxigénmentes "nyolc kilenc" (99, 999999% -os tisztaságú) réz a fém rendkívül tiszta változata, amelyet a Tara szabadalmaztatott "Super Annealing" eljárásával kezelnek, amely a rezet melegíti és hűti, így hosszú, megszakítás nélküli kristályszerkezetet eredményez, amelyet a Tara monokristály -nak nevez.
A Tara azt állítja, hogy a tipikus rézvezetékek kristályszerkezetének sok törése súlyosbítja a hallható nagyfrekvenciás torzítást, míg az SA-OF8N réz monokristálya sima, részletesebb átvitelt biztosít széles sávszélességen.
A Tara kevésbé költséges Prism Omni kábelei a vállalat nyomásvezetési folyamatát használják, amelyben a lágy SA-OF8N vezetők szálait nagy erővel csavarják. Ez nagyon szoros érintkezést eredményez a vezetők között és nagyon kevés légtér marad köztük, ami csökkenti a szálak közötti belső oxidáció lehetőségét, ami hátrányosan befolyásolhatná a jel átvitelét. Ezen túlmenően a vállalat azt állítja, hogy a nyomáscsoportosított kábelek jobb fázis koherenciát mutatnak, mint a hagyományos, sodrott vezetők.
Valamennyi Prism Omni kábel az Svpe (Stabil-Valence Polietilén) nevű dielektrikumot használja, amely kémiailag kevésbé reagál a elektromos jelekkel. A dielektromos anyagok jellemzően energiát tárolnak, és véletlen torzításként visszavezetik a vezetőbe. Általában úgy vélik, hogy a polietilén jobb dielektrikum, mint a leggyakrabban használt PVC.
A Tara Labs Prism kábelek nagy értéket és kiváló hangminőséget nyújtanak. A hang mindig tiszta és világos volt. Ez pedig figyelmet méltó azoknak a rendszereknek, ahol jó hangot szeretnénk!
Műszaki jellemzők:
Vezető keresztmetszet: 2 x 2, 08 mm / ér
Vezető: Réz SA-OF8N (Super Lágyított Oxigénmentes 99, 999999% Réz)
Köpeny: Dielektromos Svpe

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147357926

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn