TEAC V-380-C sztereó kazettás deck 1985

9 990

Ft

Feladás dátuma:

máj 17., 17:48
Szállítással is kérheted

Leírás

Eladó a képeken látható deck. Dunaföldváron meghallgatható és átvehető, Budapesten csak átvehető.

TEAC V-380-C sztereó kazettás deck 1985

A TEAC V-380C egy sztereó kazettás magnó Dolby B és C zajcsökkentéssel, 1985-ben mutatta be a TEAC, majd egy évvel később leállították.
A TEAC V-380C főbb jellemzői: 2 fej, analóg 3 számjegyű szalagszámláló, szalagtípus kiválasztása normál, króm és fém szalagok támogatásával, szíjhajtású egyhordós szállítás.

Tipikus elöltöltős kazettás magnó, amelynek kazettatartója a deck bal oldalán található. A szalagkiadás mechanikusan működik, és a kazettát a lejátszandó oldalával előre kell a kazettatartóba helyezni.

A V-380C-nél használt szintmérők általános digitális csúcsérték-mérők. Puha érintésű kezelőszervek a V-380C szállítási funkcióinak gyors és egyszerű kiválasztásához.

A V-380C-ben használt Dolby C-type 20 dB-es zajcsökkentést biztosít körülbelül 1000 Hz felett, teljes mértékben megduplázva a B-type által adott mennyiséget.

Élő felvételek készítéséhez ez a deck 2 mikrofonbemenettel rendelkezik a jack csatlakozóval rendelkező mikrofonok csatlakoztatásához. A zavartalan zenehallgatáshoz egy jack csatlakozót mellékelünk egy pár sztereó fejhallgatóhoz. Más audio komponensekhez való csatlakoztatás a lejátszáshoz RCA-kábellel, a forrásból történő felvétel pedig RCA-kábellel valósítható meg.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147832694

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn