TEAC A-360 deck ,magnó eladó

60 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Egyéb

Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó a képeken látható, hibátlanul működő TEAC A 360 deck ,magnó.
Műszerek szépen dolgoznak, nagyon szép hangú készülék,
- a számláló az nem megy - fa dobozos készülék.

Jól becsomagolva futárral is tudom küldeni.

Személyes átvétel esetén meghallgatható.

Made in Japan.

fordított leírás.:

0,07%-os wow flutter szalagátvitelen alapuló sztereó kazettás magnó különféle optimális rögzítési mechanizmusokat tartalmaz, amelyek kiemelik a szalag képességeit.

A mechanizmusrészben a wow lebegés jellemzőit egy 90 mm-es léglyuk alkalmazása javítja. Ezen túlmenően a tartósság és a pontosság tovább javul a hajtótengely 2,5 mm vastagságával. Ezenkívül a kiváló polírozási technológiával polírozott új lapos szalag alkalmazása csökkenti a csúszást és az öregedési változásokat.
A tartó úgy van kialakítva, hogy szilárdan tartsa a kazetta felét. Ha a kazetta felét az alaplapra helyezzük és enyhén megnyomjuk, akkor középről felszívjuk és teljesen rögzítjük. Az alaplapot a kazettafél felszerelése után a rugó lehúzza, így a kazettafél működés közben nem úszik.
Ez egy 2 lépéses akciótípus, amelyben a kazetta további nyomásra felemelkedik, a felső fedél pedig játék közben is szabadon nyitható és zárható.

Egy új csúszógyűrűs mechanizmust alkalmaztak, amely állandó feszültséget fejt ki a bal és a jobb orsóállványon, ami kevesebb hangkihagyást és stabil szalagutat eredményez, anélkül, hogy aggódnia kell a szalag feltekerése miatt.

A meghajtórendszert a lehető legnagyobb mértékben leegyszerűsítették, hogy javítsák az általános pontosságot és csökkentsék a wow csapkodást.
Csak a szalagot tekercselő üresjárat érinti a hajtótengelyt, a lengéscsillapítót és a lendkereket, a gyors előre- vagy visszatekercselő rendszert nem.

A szalag teljesítményének kiemelése érdekében 3 fokozatú kapcsolószerkezettel van felszerelve, amely független az előfeszítés-kiegyenlítőtől.
Ezenkívül a Chrometape equalizer az új DIN szabványon alapuló 70 s-os hangszínszabályzót használ a frekvenciakarakterisztikák és az SN arány további javítására. A hagyományos 120 s-es hangszínszabályzóhoz képest az SN arány körülbelül 4,5 dB-lel (10 kHz) javul, mivel a nagyfrekvenciás tartományban kisebb a kompenzáció mértéke.

Kibővített típusú szintmérővel felszerelt, kiváló tranziens jellemzőkkel és széles skálával.
Ezenkívül egy fénykibocsátó diódát (LED) használó csúcsszint-jelző is fel van szerelve, így a szintmérő erősebb hanggal is megbirkózik, mint amennyit elbír. Ez a visszajelző + 6 dB ponttól világít, ahol a torzítás növekedni kezd.

A Dolby rendszer működési szintjének megfelelő beállításához hat kalibráció áll rendelkezésre minden csatornához és minden szalagpozícióhoz külön-külön, és egy lejátszási kalibrációs mechanizmus minden csatornához külön-külön, minden szalaghoz beállítással.

A rögzítő mikrofon S / N arányának javítása érdekében egy bemenetválasztót tartalmaz, amely közvetlenül táplálja a mikrofont és a vonal bemeneteket. Ez több mint 15 dB-lel jobb, mint a hagyományos módszerek.

Egy stabilizáló tápegység áramkör van beépítve, hogy reagáljon a referencia üzemi szintre, amelyet a tápfeszültség ingadozása is befolyásol.

A fej HD (nagy sűrűségű) ferrit fejjel van felszerelve.

A felvételhez és lejátszáshoz használt hangszínszabályozó erősítőket, beleértve a vonalerősítőket is, úgy tervezték, hogy szélesebb frekvenciatartományt és laposabb karakterisztikát biztosítsanak. A rögzítési jellemzőket befolyásoló torzítás 100 kHz-re emeli az oszcillációs frekvenciát, és csökkenti a hullámforma torzítását, lehetővé téve a nagyfrekvenciás rögzítést.

Multiplex (MPX) szűrővel van felszerelve, amely kiiktatja a nem kívánt jeleket FM sztereó adás rögzítésekor.

Memóriaszámlálóval felszerelt.

Elektronikus automatikus végleállító mechanizmussal van felszerelve, amely automatikusan leáll, amikor a szalag tekercselése befejeződött.

Szalagfuttatású pilot-erősítővel felszerelt.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145605030

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn