TD17Kvx2 Elektromos dobfelszerelés, kiegészítőkkel

650 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Szín:
Fekete

Típus:
Elektromos dob
Márka:
Roland

Leírás

Az ár tartalmaz egy TD17 Kvx2-es tobfelszerelést, egy Tama duplázó lábgépet, egy Gibraltar 9608-2T dobszék, egy Shure 315-ös fülmonitort, egy Meinl dobszőnyeget, egy Meinl gumilapot, illetve egy Meinl dobverőtartót. A dobfelszerelés leírása és az összerakásához szükséges papírok kifogástalan állapotban vannak.

Ezek mellett alig használt, vagy egyáltalán nem használt dobverőt is tudok szolgáltatni.

A dob használt, de teljesen jó állapotú. Kivéve az egyik 12" CY Crash beütő tányért, amely sajnos halkan és falsul szól, de ezt a tányért természetesen a használt árának a töredékéért, szinte ingyen adom. A felszerelésre mindvégig nagyon vigyázva volt és hatalmas becsben volt tartva.

A többi kiegészítő is használt, de kiváló állapotúak maradtak.

A Dobfelszerelés leírása:
Új verzió, ugyanaz a magas színvonal
A Roland előállt a TD-17Kvx2 elektronikus dobok sorozatának második változatával. A készlet középpontjában egy továbbfejlesztett TD-17 modul áll, amely a Roland zászlóshajóján, a TD-50-en alapuló, továbbfejlesztett hangkészlettel rendelkezik. Az előre felvett hangokkal és azok egyszerű szerkesztésével kombinálva végtelen kreatív lehetőségek nyílnak meg, amelyeket egy hagyományos SD-kártyára is rögzíthet.

Csúcsteljesítmény, legjobb beállítások, legjobb csatlakoztathatóság
A Roland TD-17Kvx2 a teljes TD-17 sorozat csúcsmodellje, így az alsóbb modellek minden funkciójára számíthat, de számos újítással. Van egy KD-10 basszusgitár, egy 12" Pdx snare, egy 8" Pdx floortom és két 8" Pdx rack tom. A cintányérok közé tartozik egy 10" VH Hi-Hat, két 12" CY Crash és egy 14" CY Ride. A bónusz az MDS rámpa. Van Bluetooth-interfész a zene vagy MIDI-fájlok okostelefonokról és táblagépekről történő streameléséhez, így könnyedén gyakorolhat, felveheti vagy lejátszhatja kedvenc zenéit.

Új típusú cintányérok a még jobb játékélményért
A TD-17KV2 új típusú cintányérokkal van felszerelve, amelyek jelentősen vékonyabbak és több érzékelős rendszerrel rendelkeznek a még autentikusabb megszólalás érdekében. További bónuszként a klasszikus cintányérokról ismert klasszikus élfogással csillapíthatók.

Sokoldalú rendszer elfogadható áron
A Roland TD-17 szettek kezdők és profik kezében egyaránt jól működnek - mindkét csoport értékelni fogja a masszív felépítést, amely ellenáll a durva kezelésnek, az intuitív kezelőszerveket, a számtalan funkciót és a példátlanul élethű hangzást.

Paraméterek
Hangok száma: 310
Előválasztások száma: 50
Metronóm: Igen
MIDI: Igen
USB: Igen

A dobfelszerelést ki lehet próbálni.
A szállítást nem tudjuk biztosítani.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145693556

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn