Szinte új51,-s Bth:35cm Nike Lebron 17 csúcs kosárcipő 80eft helyett

14 600

Ft

Feladás dátuma:

ápr 25., 07:32
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Szín:
ezüst, szürke

Típus:
sportos, utcai/casual

Méret:
50

Márka:
Nike

Leírás

49,5-51,5-s lábra ajánlom inkább Szinte új , tényleg csak párszor volt lábon , gyönyörű és hihetetlen kényelmes modell . Bolti ára most ötödéért nagyon jó vétel!! A Lebron 17 ötvözi a maga nemében első Max Airt a lábfej elülső részén lévő két Zoom Air párnával a kényelem és a dinamizmus érdekében. A Lebron 17 tartalmaz még egy innovatív, hihetetlenül könnyű Knitposite felsőrészt a tökéletes mozgásért és rugalmasságért.
A Lebron 17 megalkotása
A Lebron 17 esetében Lebron James kihívás elé állította Jason Petrie Nike tervezőt és csapatát: készítsenek egy olyan terméket, amely félelem nélküli erőt teremt. Ez az irányelv arra késztette Petrie-t, hogy olyan cipőt tervezzen, amely levegővel védi Lebront, miközben következő szintű gyorsaságot biztosít.
Az erő és a praktikum találkozása
A kosárlabdacipőkben található legnagyobb Max Air sarokegység példátlan párnázást nyújt a stabilitás és a kényelem feláldozása nélkül.
Az elülső részen lévő két 15 mm-es, maximális térfogatú Zoom Air párna a következő szintre emeli a dinamizmust, így robbanásszerű nekiiramodásokat és villámgyors cselezést tesz lehetővé.
Rugalmas védelem
A Flyknit adaptív illeszkedését a Foamposite védelmet adó érzetével ötvöző új Knitposite szerkezet könnyű, zokniszerű felsőrésszel és a kulcsfontosságú területeken kemény külső résszel rendelkezik a rettenthetetlen játék érdekében

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147332504

Kapcsolatfelvétel


Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn