Szilágyi Éva: First Ladyk

400

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Napjaink, bulvár, politika

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Kiadó: Zrínyi Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 1990
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 140 oldal

Személyes átvétel Rákosligeten, esetenként más budapesti helyszín is megoldható, vagy előre utalás után ajánlott levélként postázom.

Fülszöveg
Az újszerű, könnyed, adomázó stílus ne tévesszen meg senkit, a politika kulisszatitkaiba pillanthat be az Olvasó. Nőkről van szó, de nem akárhogyan, hiszen a szerző, Szilágyi Éva jóhiszemű újságírónő, úgyis, mint diplomatafeleség, "első kézből" tudósítja Tisztelt Olvasóinkat, közöttük, reményeink szerint, igen sok Nőt.
A csodált, irigyelt, a reflektorfényben élő First Ladyk az ország első asszonyai. Bár feladatkörük látszólag protokolláris, nem titok, hogy közülük jó néhányan jelentős politikai befolyást gyakoroltak a legmagasabb közjogi (vagy politikai) méltóságot betöltő férfira. Az asszonyok véleményt nyilvánítottak, tanácsaikkal sem fukarkodtak, pozitív vagy negatív irányba hatottak, az elnök őrangyalának vagy Cerberusának a szerepében tetszelegtek. Magatartásuk meghatározó is lehet. Hogy milyenek ők? Van (volt), aki puritán, van aki túl nagyravágyó, túl vallásos vagy túl szókimondó, túl szürke, túl déli, hűséges vagy hűtlen, tudós Nő, művésznő, politikusnő és így tovább - Asszonyok a világ minden tájáról. Bár image-ukat az ügyes propaganda kikozmetikázhatja, megszépítheti, a valóság előbb-utóbb úgyis kiderül! Éppen a mi hézagpótló könyvünkből is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145947533

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn