Szekrény csuklópántjavító szekrényajtó lemez zsanérjavító

1 200

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

máj 8., 15:37

Leírás

Szekrény csuklópántjavító szekrényajtó zsanárjavító lemez

A csuklópánt rögzítőlap mérete 9 cm x 9 cm, amely a rögzített pontot sima felületté tudja alakítani, lefedi a sérült területet és új megjelenést kap!
A tökéletes megoldás: Még mindig idegesítenek olyan problémák, mint például a szekrény nem biztonságos rögzítése a nedvesség miatt stb.? a zsanérjavító készlet tökéletesen rögzíti a csuklós ajtópaneleket, tökéletesen megoldja a konyhai szekrények és szekrények nedves zsanérjait, a gyakori kapcsolásokat, a saját anyagok korrózióját és a rögzítési képtelenséget.
Kiváló minőségű anyagok: A zsanérrögzítő lemez kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, 1 mm vastag, szálcsiszolt fém textúrája tartósabbá és stílusosabbá teszi. Az ajtópánt javítólemez bizonyos teherbíró képességgel rendelkezik, amely kiegyensúlyozza a teherbírást, csökkenti a zajt, és nem akad el.
Könnyen felszerelhető: Igazítsa egymáshoz a lyukakat, csavarhúzóval húzza meg a csavarokat a rögzítés befejezéséhez, mindössze néhány percet vesz igénybe. Több rögzítési furattal rendelkező kialakítás, amely különféle igényeket kielégít.
Széles körben alkalmazható: Ezek a zsanéros oldallemez javító darabok tökéletesek fa kanapé, faasztal, szék, faágy, polc, bútor, szekrény, bútorfiók, ablakos ajtólap, vintage fadoboz, borosdoboz, szerszámosláda stb. rögzítésére. ügyes és határozott.

Szín: ezüst
Anyaga: rozsdamentes acél
Mérete: kb. 9x9cm
Az 1 darabra vonatkozik!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147628437

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn