Szabad és szilaj 1-3

1 500

Ft

Feladás dátuma:

ápr 28., 09:03

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Kalandregény

Leírás

Gaby Hauptmann

Egy póni karácsonya
Közeleg a karácsony, ám egy havas éjszaka mégis a sötét országúton találja Kayát, aki arra vállalkozik társaival, hogy befogjon öt gazdátlanul kóborló lovat. Miért nem jelentkezik értük senki? Honnan szöktek meg?
Valami sötét dolog lappanghat a háttérben. De vajon mi? És ha megtalálják a gazdájukat, vissza kell szolgáltatni mind az ötöt...
Még azt az imádnivaló kis pónit is, amelyet az első pillanatban a szívébe zárt?

Kaya beindul
Waldmann úr, Álom új tulajdonosa váratlan ajánlattal lepi meg Kayát, aki imádja a lovakat: meghívja, hogy töltsön néhány napot a Waldmann családdal, és segítsen nekik kipróbálni Vadócot, az Európa-bajnokságon helyezést nyert pónit. Chris, Waldmann úr fia, akibe Kaya történetesen fülig szerelmes, a póni csapatban eltöltött utolsó évében ezen a ragyogó, drága állaton szeretne versenyezni, az apja pedig hajlik arra, hogy teljesítse a kívánságát, és megvegye neki a pónit. Kaya nagyon izgatott, hiszen lehetősége nyílik arra, hogy a kivételes pónin lovagoljon, ráadásul három napot együtt töltsön Chrisszel! Talán sikerül majd kicsit közelebb kerülniük egymáshoz! S ha mindez még nem tartogatna számára elég izgalmat, Kaya mellesleg egy csalásról is lerántja a leplet...

Mentsük meg Álmot!
Egy titokzatos társaság oson a kisváros éjszakai utcáin. Kaya és az Amazonok, valamint egy ló, rongyokba bugyolált patákkal. Akciójukkal maguk mellé állítanak egy újságírót, így sikerül megakadályozniuk, hogy Álom új gazdához kerüljön.

Kaya tele van tervekkel és vágyakkal.
Szeretné, ha volna egy szerelme.
Szeretne idősebb lenni néhány évvel.
Szeretne szép lenni, olyan, mint a nővére (de ha lehet, még szebb), és csinosan öltözni, akárcsak ő.
S végül vágyik egy lóra. Nem is akármilyenre, hanem a kedvencére, Álomra.
Vágyai és álmai vezérlik egész életét. Olyannyira, hogy egyre izgalmasabb és izgalmasabb kalandokba keveredik, a következményekre azonban soha nem gondol.
Egyszóval Kaya elég zűrös lány, de szerencsére a szíve aranyból van.

Gaby Hauptmann könyveit több mint 6 millió példányban adták el, ezzel a német nyelvterület egyik legsikeresebb írójának számít. 1957-ben született Trossingenben, jelenleg pedig Allensbachban él, a Constance-tó partján, ahol szabadúszó újságíróként keresi a kenyerét. Első, 14-19 éves korosztálynak szóló lovas témájú könyve Alexa, az amazon címmel jelent meg 1994-ben. A sorozatot lányával, Valeskával együttműködve írja, aki nemcsak kritikus olvasója, de 'társszerzője' is a könyveknek. Ezen nem is lehet csodákozni: egyformán gondolkoznak, hiszen mindketten Amazonok.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147398985

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn