Synology RT1900ac Router eladó

20 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingyenes szállítás

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Router

Márka:
Synology

Leírás

A képeken látható állapotban eladó Synology RT1900ac Router. Hibátlanul működik nagyobb modellre váltás miatt válok meg tőle.

Tulajdonságok:
A 802.11ac-szabvány elméleti 1300 Mbites sebessége már nagyobb, mint a gigabites ethernet hálózaté. Természetesen ezt a számot valós körülmények között egy fájl mozgatása során mért átviteli sebességre nem lehet automatikusan lefordítani, de nem okozhat gondot immár 4K-s videók streamelése sem egy átlagos lakásban, de gondtalan lesz az internetes hálózati játékok élvezete is vezeték nélkül.
A wifi-hatótáv növelés érdekében az RT1900ac használja a beamforming technológiát. Ennek, és 3 antennájának segítségével képes maximum 6 különböző vezeték nélkül csatlakozó kliens térbeli helyzetét meghatározni, és a kiadott rádióhullámokat a megfelelő irányba küldeni. Így csökken a fogyasztás, a lakás kevesebb pontján van jelen erősebb rádióhullám, miközben az eltalált eszközök jobb minőségű csatlakozást kapnak, azaz nagyobb sebességű lehet az adatátvitelük.
A Synology Router Manager (SRM) operációs rendszer felülete teljesen megegyezik a jól ismert, sokszorosan díjnyertes DSM-mel, amely a Synology NAS-ok különlegessége. Így most először egy router beállítása is olyan egyszerű és kényelmes, mint a legjobb NAS-oké.
Az SRM-ben olyan funkciók felet kap ellenőrzést a felhasználó, amely csak a legkomolyabb routereknél létezik:
Alkalmazásonként beállítható sávszélesség-korlátozás (Application Layer QoS) ráadásul ütemezéssel
Szülői felügyelet számtalan szűrési, blokkolási kritériummal
A telepíthető szoftvercsomagok száma természetesen nem vetekszik a Diskstation-öknél megszokottakkal. Jelenleg az alábbiakat találjuk az RT1900ac csomagkezelő központjában:
Download Station
Media Server (DLNA-szerver)
VPN Server
DNS Server
RADIUS Server
Természetesen, a Download Station és a DLNA-szerver is értelmetlen tárhely nélkül, ahová a router letölt, illetve ahonnan megosztja a fájlokat. Háttértárat USB-s külső lemez vagy SD-kártya formájában használhatunk a routerrel, az egy darab USB3.0-port azonban 1,5 A-es teljesítményének köszönhetően garantáltan ellátja árammal az összes 2,5"-es külső lemezt, illetve akár mobilok töltésére is alkalmas (főleg egy
Skydigital 2Xqc
segítségével).
Az USB-portot 3G/4G (LTE) USB-s modemmel is lehet használni, így mobilhálózatokhoz is illeszthető a saját hálónk a Synology routerével. A wake-on-lan funkción keresztül a router képes bekapcsolni belső hálózatunk eszközeit, így pl. egy Synology NAS-t is.
Az RT1900ac képességei közül sem maradt ki a két legnépszerűbb, távoli elérést biztosító Synology-szolgáltatás, a Quickconnect és a DDNS. A router kezdeti beállításait és későbbi menedzselését a DS router mobil alkalmazás segíti Android és iOS operációs rendszerek alatt (a megjelenéskori állapot szerint).
Mint a legtöbb modern routerben, az RT1900ac-ban is van külön vendég wifi-hálózat (amely csak internetet biztosít, de belső hálózatunkhoz nem ad hozzáférést, de itt két ilyen hálózat is bekapcsolható. Nyomtatóból is kettő köthető a routerbe épített printszerverre.

Igény esetén házhozszállítás vevő terhére lehetséges.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146613390

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn