Still Spirits Fast Turbo Extrém Gyors élesztőcsomag (3664)

company_logo

1 781

Ft

Feladás dátuma:

jún 12., 12:12
Üzleti
Bolt

Tulajdonságok

Állapot:
Új
Típus:
konyhai kellékek, kiegészítők

Leírás

Still Spirits Fast Turbo Extrém Gyors élesztőcsomag (3664) (Kategória: Fajélesztők)<p>24 óra alatt 14% alkohol tartalmú, 3 napon belül pedig 20% is
lehet a cefre alkoholtartalma.</p>
<p>Still Spirits Fast Turbo élesztő 20 és 32°C közötti
hőmérsékleten erjeszt a legjobban.</p>
<p></p>
<p>Cukorcefre receptje
<br />Öntsön 8 kg cukrot egy 40 literes cefréző hordóba, majd adjon
hozzá 12 liter meleg, legalább 35°C-os vizet. Kevergesse addig,
amíg a cukor maradék nélkül fel nem oldódik a vízben, majd öntsön
hozzá további 11 liter meleg vizet és keverje össze. Ha már 30°C
alá hŰlt a víz, bontsa ki a turbó élesztőt és borítsa a zacskó
teljes tartalmát a cefrébe. Zárja le a cefréző hordót és tegye rá a
vízzel megtöltött kotyogót. 20-25°C-os hőmérsékleten 2 nap alatt
14%-os, 5 nap alatt 20%-os alkoholtartalmú cefrét kap. Ez a
mennyiség lepárlás és higítás után kb. 9 liter 40%-os, vodka
jellegŰ alkoholnak felel meg.</p>
<p>Figyelem! A turbó élesztő nagyon gyorsan és igen intenzíven
erjeszt, ezért a cefre hirtelen habosodik fel. Ha nem elég nagy a
cefrézőhordó (a cefrézőhordó biztonsággal legfeljebb 2/3 részéig
tölthető), inkább ne tegyen rá kotyogót, mert a kifutó cefre adott
esetben eltömheti a kotyogót és túlnyomást képezhet a hordóban,
mely veszélyes.</p>
<p>1 tasak 30 liter cefréhez elegendő.</p>

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 117591071

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn