Stadler form Oscar párásító

14 990

Ft

Feladás dátuma:

ápr 27., 18:00

Leírás

Oscar Stadler Form párásító

Hibátlan, csak új szűrő kell bele.
Eredeti ára 76.000 ft

Az aerium weboldalon részletes leírást találsz, de ide is bemasolom

Személyesen
XI.Kerület Újbudai Grosics Sportiskolánál vagy utalás után postázom. Utánvéttel nem postázok 20 éve!

A hosszú távú és rendszeres tartózkodás egy olyan helyiségben, ahol alacsony a páratartalom, egyáltalán nem kellemes. A száraz levegő irritál, köhögést okoz, kiszárítja a nyálkahártyát, így sebezhetőbbé teszi a vírusokkal, baktériumokkal és atkákkal szemben. A leghatékonyabb és leggyorsabb módja annak, hogy megszabaduljon a száraz levegőtől a szobában, ha egy minőségi párásítót vásárol.

Az Oskar párologtatós párásító a természetes párolgás alapelvén működik, amely a természetben is előfordul. Ez a párásítási mód nagyon kíméletes, mivel a helyiség páratartalma viszonylag gyorsan emelkedik, de nem áll fenn a veszély, hogy a levegő túlságosan páradússá válik. Az Oskar két antibakteriális szűrőkazettával rendelkezik, amelyek szövetből és papírból készültek. Ezeken keresztül emelkedik felfelé a víz. A készülék felső részében elhelyezett ventilátor egyenletesen vezeti a nedvességet a helyiségbe.

Az 50 m2 méretű helyiségig kategóriában található versenytársaival ellentétben az Oskar teljesítménye nagyon nagy - a két ventilátor sebesség közül a magasabbat használva ugyanis egy óra alatt akár 370 g vizet is képes a levegőbe juttatni. Azonban az érzékszerveink ezt a magasabb fokozatot se fogják észrevenni - a szem számára a természetes úton párolgó vízpára láthatatlan, az Oskar pedig maximum olyan hangos zajt ad ki, mint az emberi suttogás.

Az Oskar vezérlőpanele a készülék felső oldalán található, tehát a vezérlés nagyon egyszerű és intuitív.Az integrált hidrosztátnak köszönhetően a párásítás nagyon gazdaságos - elég beállítani a kívánt páratartalmat és az Oskar gondoskodik annak fenntartásáról. Az alacsony fogyasztást tovább fokozza, hogy ki lehet kapcsolni a vezérlőpanel háttérvilágítását, amely főleg a hálószobában jön jól az éjszakai órákban. A szűrőkazetták minőségét az Oskar maga felügyeli és a csere szükségessége esetén figyelmeztetni fogja önt.

Az Oskar teljesen automatikus. Amint elfogy a 3,5 literes víztartályából a víz, magától kikapcsol. A tartály újbóli feltöltésével tényleg bárki megbirkózik a billenő ajtónak köszönhetően. Ehhez elég lesz egy teáskancsó vagy egy pohár víz. Természetesen hozzáadhatja a kedvenc illóolaját is, amely a pára mellett illattal is egyenletesen tölti meg a helyiséget.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147389835

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn