Spy Gear készlet hazugságvizsgáló játék

4 500

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

A Spy Gear hazugság vizsgáló készlettel az őszinteség valóban a legjobb politika. Az egyik gyerek két ujját az érzékelőre helyezi, míg egy másik nehéz kérdéseket tesz fel. Az okos szerkezet leolvassa a bőrfelület nedvességtartalmát, hogy megállapítsa, hogy a gyanúsított felfelé-felfelé jár-e. A lámpák felvillannak, jelezve a megtévesztés valószínűségét.
Korosztály: 6+
Valósághű ügynökké válhatsz, ha összegyűjtöd ezeket, a kémcuccokat.
Éjjeli fürkészőtől a hazugságvizsgáló berendezésig minden megtalálható, amire egy kémnek szüksége lehet. Itt van pl.: a titkos ügynök toll, amivel fel lehet jegyezni bármilyen titkos információt, ugyanis olyan tinta van benne, amit csak UV fénynél lehet látni.
De akár hasznos lehet egy mozgásérzékelő is. Őrzi a szobát, az illetéktelen behatolóktól. A sötétség sem jelent problémát, ha van, éjjeli fürkészed, amivel sötétben 7-8 méterig lehet látni a vörös fény segítségével.
Van hangcsapda is a kínálatban, ezzel el lehet hitetni bárkivel, hogy ott vagy a közelben. A reakciót pedig a kerítés mögül is lesheted a Micro Periszkóppal a nélkül, hogy felfedezhetnének.
Személyesen a 17. kerületben átvehető (Kucorgó tér környéke) vagy előre utalással is el tudom küldeni, de egyeztessünk. Postai, MPL vagy Foxpost küldés esetén a vásárlót terheli a posta költség.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146783665

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn