Spanyol nyelvoktatás minden szinten anyanyelvű tanártól

7 500

Ft

Feladás dátuma:

ápr 23., 22:04

Leírás

- Spanyol anyanyelvű tanárként, a nyelvoktatásban szerzett több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezem, viszont a magyarországi felső oktatásban végzett tanulmányaimnak köszönhetően jól beszélek magyarul. A kezdőtől a felsőfokig, minden szinten vállalok tanítást, akár online. Nagy tapasztalattal rendelkezem a nyelvizsgára való felkészítésben. A nyelvtani nehézségek megoldásában nagy rutinnal rendelkezem.
- Az élőben tartott órák jelenleg a tanulónál, vagy kávézókban zajlanak. De máshol is, ahol a feltételek a tanulásban adottak.
- Az 60 perces óra 7.500.- Ft-ba kerülnek, a 90 percesek pedig 9.500.- Ft-ba.
- Szeretek tanítani. Számomra a spanyol nyelvtanítás nem iskolai munka, hanem élvezetes hobbi. Éppen ezért mindig azon vagyok, hogy a tanuló se tantárgyként tekintsen a spanyol nyelvre, hanem élvezze megtanulni azt. Számomra öröm látni, ahogy a diákjaim fokozatosan elsajátítják azt a szép nyelvet, ami nekem születésemtől fogva megadatott. Azt, amikor diákjaim eljutnak arra a szintre, hogy beszélgetni tudnak velem spanyolul, vagy amikor az kiszemelt állást megkapják, vagy például akkor, amikor sikeresen megszerzik a nyelvvizsgát. De az is nagy siker, ha például egy diákom megnyer egy országos bajnoki díjat - ilyen is volt!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147299918

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn