Sony Playstation 4 (PS4) slim 1TB HDR!

54 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
használt
Típus:
Konzol

Leírás

Nagy teljesítmény, kedvező áron. A 30%-kal kisebb Playstation 4 Slim gépek mindent tudnak amit idősebb testvérük, ám még gyorsabb Wi-Fi kapcsolattal, tovább finomított Dualshock 4 kontrollerrel, illetve HDR-támogatással lettek felszerelve, így a konzolgenerációjának legnépszerűbb gépe most még kívánatosabb, mint valaha!

A Sony Playstation 4 Slim 1TB konzolcsomag tartalma:
Playstation Slim 4 1TB konzol Jet Black (fekete) színben
Dualshock 4 V2 Jet Black (fekete) színben
USB töltőkábel
HDMI kábel
hálózati kábel

Játékra termett - A Playstation 4 Slim a dinamikus játékélmény, a lehengerlő látványvilág és sebesség, az intelligens személyre szabhatóság, valamint a számtalan integrált közösségi funkció együttesével hozza el a következő generációt. Hogy semmi ne akadályozza a játékélményt, a digitális formában megjelenő címek, illetve demó verziók már a letöltés ideje alatt játszhatóak a Grafikai technológiának hála!

Fejlesztők által inspirált - A Playstation 4 Slim mindig a játékosra fókuszál, ezért a Sony játékfejlesztőket vont be a tervezés folyamatába a világ minden tájáról, azzal az céllal, hogy a világ legjobb játékkonzolját alkothassák meg. Az együttműködés gyümölcseként létrejött platform lehetővé teszi, hogy szabadjára engedhessék kreativitásukat, és példa nélküli élményeket alkothassanak meg, eddig elérhetetlen technikai megvalósításban! A kirívóan erős, 8 magos x86-64 architektúra és 8GB ultragyors Gddr5 memória biztosítja az elképesztő teljesítményt, egyúttal az egyszerű programozhatóságot.

Dualshock 4 kontroller - A világ talán legismertebb kontrollere új funkciókkal felvértezve tér vissza! A még érzékenyebb, hattengelyű mozgásérzékelő rendszer mellett egy érintőpad is helyet kapott a Dualshock 4-en, ami teljesen új szintre emeli a felhasználó és a videojátékok közötti interakciót, a Share (Megosztás) gombnak köszönhetően pedig feltöltheted legjobb pillanataidat!

Oszd meg a játékélményt a többiekkel - Nézd vissza a játszma utolsó perceit, oszd meg a Facebookon, és jelöld meg rajta barátaid! Inkább élőben szeretnéd közvetíteni egyik új játékod? A Playstation 4 erre is képes, méghozzá a Twitch oldalán keresztül, valós időben!

Playstation Plus - A Playstation Plus egy forradalmi prémium szolgáltatás, ami minden hónapban újabbnál újabb sikercímeket biztosít az előfizető rendelkezésére, extra költségek nélkül. Emellett exkluzív akciókat, jelentős árengedményeket és olyan szolgáltatásokat állít a felhasználó rendelkezésére, mint a felhőben tárolt mentések, automatikus frissítések, és a digitálisan előrendelt játékok automatizált letöltése. A Playstation Plus mindössze egyetlen előfizetéssel elérhetőséget biztosít ezekhez a funkciókhoz Playstation 3, Playstation 4 és Playstation Vita platformon is.

Playstation VR játékok - Éld át a játék hihetetlen új módjait a PS4 konzollal és a Playstation VR platformmal. Csatlakoztasd PS VR headseted a konzolodhoz, és merülj el a virtuális valóság hihetetlen játékaiban, élményeiben és szórakozási lehetőségeiben.

Remote Play - Foglalt a televízió de szeretnéd Playstation 4 játékaiddal elütni az időt? Ha van egy PS Vita kézikonzolod, erre is lehetőséged lesz, ugyanis a Remote Play funkcióval asztali konzolos játékaiddal is játszhatsz a gépen, miközben családtagjaid nyugodtan nézhetik kedvenc műsorukat!

Modern és letisztult dizájn - A modellfrissítésen átesett Sony Playstation 4 Slim 30%-kal kisebb mérettel büszkélkedhet, energiatakarékosabb, valamint a fényes, sérülékeny borítást matt felületek váltották fel, amely jóval elegánsabb és ellenállóbb a karcokkal szemben.

Plusz kontroller, hedszet, kontroller, USB kábel elérhető.

Személyes átvétel napközben a teleki térnél (Keletitől 5 percre).

Posta, Foxpost van.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144063149

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn