Sony HDR-PJ620 Handycam, kamera akár vlogoláshoz

169 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Optikai zoom:
20x - 30x

Állapot:
újszerű

Típus:
Full HD

Márka:
Sony

Szín:
Fekete

Leírás

Kihasználatlanság miatt, tökéletes és hibátlan állapotban eladásra kínálom a képeken látható Sony Handycam-et eredeti dobozában, az összes gyári induló tartozékával együtt. Igény esetén, szívesen tudok további képeket is küldeni.

A handycam vlogoláshoz is alkalmas, mert az LCD-kijelzője teljesen szembefordítható, a felvétel akár telefonról is (a megfelelő sonys appal wifin keresztül) indítható/megállítható és live streamingre és képes.

2016-ban Németországban az egyik Saturnban vásároltam és máig összesen kb. 1 hónapot volt használva, tehát alapjaiban véve vadi új eszközről van szó. Akkumulátora gyári, eredeti az indulócsomagban mellékelt darab.

A kamera főbb tulajdonságai:

- Bionz X képfeldolgozó processzor
- Videó felbontás: AVCHD: 1920x1080/50p(PS), 25p(FX, FH), 50i(FX, FH), 1440x1080/50i(HQ, LP), MP4: 1280x720 25p, Xavc S HD: 1920x1080/50 p, 25 p
- 350x digitális, 30x optikai zoom
- Felvétel közben lehet vele fényképet is készíteni.
- Arcfelismerő, mosolyfelismerő funkció.
- Jelenetválasztási funkció: Auto/Éjszakai jelenet/Napfelkelte és naplemente/Tűzijáték/Tájkép/Portré/Reflektor/Vízpart/Hó
- 7,5 cm-es (3.0-s típusú) Clear Photo LCD-kijelző (460 800 képpont) széles (16:9), Nyitási szög: max. 90 fok; fordulási szög: max. 270 fok
- Hangfelvétel Dolby Digital 5.1 vagy 2.0 sztereo (beállítható)
- Wifi/nfc csatlakozás
- Live streaming támogatott
- Beépített projektorral rendelkezik (videók, képek újranézéséhez)
- Belső mozgó lencse, ami a képstabilizáláshoz járul hozzá (ez 2016-ban még nem volt magától értetődő és egy teljesen új dolog volt ebben a kategóriában).
- A következő típusú memóriakártyákat támogatja: Xavc S HD: mikro-Sdxc/SDHC memóriakártya (legalább Class10 besorolású), AVCHD, állóképek: Memory Stick Micro (Mark 2), Micro SD/SDHC/Sdxc memóriakártya (Class 4 vagy magasabb besorolás) (külön opionálisan vásárolható kiegészítő, nem volt az alacsomag és jelen eladás része)
- Vaku és/vagy külső mikrofon csatlakoztatható hozzá (külön opionálisan vásárolható kiegészítők, nem voltak az alacsomag és jelen eladás részei)
- kameraállványra, triprodra rögzíthető (alján van csavarhely a rögzítéshez)
- ...és még sok minden más.
A kamera teljes, részletes technikai leírását a Sony honlapján a kamerára rákeresve lehet megtalálni.

Az eladás tárgyát a kamera, a gyári akkumulátora, az usb töltőkábele, a hozzá tartozó hálózati adapter és a micro HDMI kábel, azaz az alapcsomagban mellékelet felszerelés képzi.

Igény esetén plusz 7500 forintért adom hozzá az ugyancsak sonys, új állapotú tároló táskáját is, amit nyakba/vállra lehet akasztani, vagy keresztbe lehet vetni, mint egy oldaltáskát (ld. a képeken).

Átvétel a csalók kiszűrése és kipróbálás lehetősége miatt csak személyesen, előre egyeztetett időpontban és helyen (Budapesten) lehetséges.

Ha kérdése van, kérem írjon nyugodtan.

Üdv.
Zoltán

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146076281

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn