Sirius Mini SSS 6100N Black Bluetooth hangszóró eladó

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
hangfal

Márka:
Egyéb

Leírás

Sirius Mini SSS 6100N Black Bluetooth hangszóró eladó,csak kipróbálva volt!

A forradalmi SSS 6100N kompakt vízálló hangszóró 360° térhatású hanggal. Lehetővé teszi, hogy okostelefonján vagy táblagépén tárolt kedvenc zenéit vezeték nélküli Bluetooth kapcsolaton keresztül hallgassa akár 15 m távolságból. A nagy teljesítményű és tiszta hangzást két 16 W maximális teljesítményű hangszóró és két passzív sugárzó biztosítja. Ez a hangszóró NFC technológiával van felszerelve, ami lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan csatlakozzon okostelefonjához, valamint TWS technológiával, ami lehetővé teszi két hangszóró egyidejű csatlakoztatását. Ez a hangszóró vízálló, IPX6 fokozatú védelemmel. Kedvezőtlen időjárás esetén vagy a medence mellett sem kell tartania a zenehallgatástól. Nagy, beépített 2500 mAh tölthető akkumulátorának köszönhetően akár 8 órán keresztül hallgathat zenét.

True Wireless Stereo TWS technológia

A True Wireless Stereo TWS technológia lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli hangszóró segítségével egyidejűleg egy sztereo felvétel bal és jobb csatornáját szinkronban, késedelem nélkül, kimagasló minőségben lehessen lejátszani, anélkül, hogy azokat egy vezeték kötné össze.

Bluetooth és NFC technológia

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség. Az NFC technológia gyors, egyszerűen használható és főleg biztonságos adatcserét tesz lehetővé 4 cm-en belül. Az NFC-nek kevesebb, mint 100 ms elegendő, a csatlakozáshoz.

DSP hangprocesszor

A DSP - digitális jelprocesszor, célja, hogy digitálisan feldolgozza a folyamatos, valós analóg jeleket. A DSP-k ezt a feladatot általában nagyobb hatásfokkal végzik, így alkalmasabbak a hordozható eszközökben, például mobiltelefonokban történő felhasználásra, az energiafogyasztási korlátok miatt.

Tökéletes hangzás

Az akár 16 W (2x8W) elérhető teljesítményt két középhangszóró és két passzívsugárzó biztosítja. Az impedancia érték 4 ohm a frekvencia tartomány 80 Hz 16 kHz. Nem hiányozhatnak a beépített hangszínszabályozó módok sem. A torzítás mértéke kevesebb, mint 1 % (1 kHz 1 W).

Kapcsolat, ami összeköti az eszközöket

A legegyszerűbb és gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot a Bluetooth Audio 4.2 technológia biztosítja 15 m hatótávolságon belül. A készüléken megtalálja a már klasszikusnak számító csatlakozót is, mint a 3,5 mm sztereó jack vagy a szabványos USB- t is.

Technikai paraméterek

Lejátszási idő: akár 7 óra
Töltési idő: maximum 3 óra
Méretek: 159 x 64 x 63 mm
Súly: 365 g

Tartozékok:

1× USB töltőkábel
1× 3,5 mm AUX kábel

Termék adatlapja
Sencor Sirius Mini SSS 6100N
Hangteljesítmény 16 W
Audio bemenet
USB csatlakozó
Kártyaolvasó
Bluetooth
NFC támogatás
DLNA támogatás
FM rádió
Internet rádió támogatás
Akkumulátor működési ideje 8 óra
Méret 15.9 x 6.5 x 6.3 cm
Tömeg 365 g

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145512268

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn