Simon Magda: A nagy futószalagon - Riport a halálról ( Ritkaság! )

16 500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

Simon Magda: A nagy futószalagon - Riport a halálról ( Ritkaság! )

Annál az íróasztalnál vette először kezébe a tollat, amelynél Ady Endre dolgozott hosszú éveken át; abból a városból indult a halál európai országútjára, ahol a másik remek, számos világnyelven megjelent dokumentum Nyiszli Miklós: Dr. Mengele boncolóorvosa voltam íródott
Simon Magda, az otthon és a határokon túl is jól ismert kitűnő váradi író, a joggal móriczi tartású riportkötetnek minősített Tanyai lelkek, a nagy sikerű Borsi krónika s a Romániában, Magyarországon és Csehszlovákiában sok száz előadást megért Százházas lakodalom szerzője most e könyvével a legjobb európai irodalmi dokumentumok szerzőinek sorába lép: a szemtanú hitelével, a kitűnő riporter valóságbéli szaktudásával, balladai erővel és törvényszéki pontossággal tárja fel a haláljárás mélységeit a negyvenes évek fasiszta Közép-Európájában.
Európa szívében megállt a halál írta egy költő arról a nagy, kollektív tragédiáról, mely valóban Európa szívében, Közép-Európa kellős közepén s e századnak is e kellős közepén zajlott le a halál modern mezőin
S e tragédiából megszülettek a mai világirodalom legmegrázóbb dokumentumai a mai ember önmagáról, a haláláról és az életéről való gondolkodásának örök értelmű naplói. Ezek közül való Simon Magda könyve is mely Észak és Dél, Kelet és Nyugat között minden emberhez szól, aki meg akarja érteni századát.

Átvehető személyesen Budapesten a belvárosban. Előre utalás után választhatóak az alábbi lehetőségek: Foxpost vagy MPL csomagautomata, Packeta átvevőhely. Utánvételi lehetőség a Jófogás Háztól-házig GLS szolgáltatásával.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146858013

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn