Silit Messino serpenyő 25 cm

12 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 10., 15:58

Tulajdonságok

Állapot:
Alig használt
Típus:
serpenyő

Leírás

Eladásra kínálom a képen szereplő vintage Silit Messino nyeles serpenyőt. A képek magukért beszélnek. Körbe fotóztam. Szép, használható állapotban.

Silit Messino serpenyő 25 cm, indukciós, alumínium bevonatú.

A Messino serpenyők különösen magas hőmérsékletet bírnak, ezért ideálisak hús és burgonya pirításához. Az Ön Ceraprotect tapadásmentes bevonata tisztán ásványi alapú, rendkívül kemény, kopásálló és 400 fokig hőálló. A serpenyő alumínium maggal van felszerelve, amely jól tartja a hőt ideális az energiatakarékos sütéshez. A serpenyőknek ergonomikusan kialakított műanyag fogantyúja van, amely biztonságosan illeszkedik a kézbe: Ez azt jelenti, hogy profi módon dobálhatja a zöldségeket, és könnyedén megforgathatja az omlettet. Minden típusú tűzhelyhez alkalmas, beleértve az indukciót is, a serpenyők könnyen kezelhetők és könnyen tisztíthatók.

Legyen szó hobbiról vagy professzionális szakácsról, akár szalonnás tükörtojást főz, akár haute cuisine: a klasszikus serpenyő, a serpenyő, minden konyhában nélkülözhetetlen. A Silit serpenyőcsalád minden ételhez, minden hozzávalóhoz és minden típusú elkészítéshez megfelelő modellt kínál. Válasszon a kiváló minőségű rozsdamentes acél vagy alumínium, a hőálló kerámia tömítés (Ceraprotect vagy Cerapan) és a tartós Silitan vagy Silitec tapadásmentes bevonat között, a különböző méretek, formák és élmagasságok, valamint a hozzáillő serpenyőfedelek között. Minden serpenyő ergonomikus fogantyúval van felszerelve, így kényelmesen és simán illeszkedik a kézbe. Készítsen belőle valamit: Kezdje el és ne hagyja, hogy bármi más égjen el.

A PTFE-PFOA-mentes* (*a VO (EC) 1907/2006 szerint) Ceraprotect kemény tömítéssel a Silit látványos fejezetet nyit a serpenyőtechnológiában. Az eredmény egy elképzelhetetlen képességekkel rendelkező tűzijáték: nincs ragadás, minimális zsírigény, lenyűgöző gyöngyös hatás és szinte hihetetlen hőállóság 400°C-ig. Tapadásmentes serpenyők Ceraprotect kemény tömítéssel tesztelje és tapasztalja meg most: látványos robusztusságuk, elképesztően könnyű kezelhetőségük, figyelemre méltó energiahatékonyságuk időt, pénzt takarít meg, és egészségesen főz.

25 cm az átmérője + 18 cm a nyél
6 cm magas

Személyesen átvehető Kecskeméten és Bp-en a Nyugati pu-on, egyeztetett időpontban, (hétfőtől - péntekig )...

Mindenkori futár és posta díjszabás szerint.
MPL, DPD futár utánvéttel is
-Sima postacsomag házhoz: 2950.- utalás után ez csak utalás után, utánvéttel így nem viszi a posta
-expressz 1 munkanapos házhoz: 3275.- utalás után vagy utánvéttel: +565.- ft -Postán maradó vagy csomagpont: 2595.- utalás után vagy utánvéttel: +565.- ft
-MPL csomagautomata: 1645.- utalás után vagy utánvéttel: +565.- ft....ez nincs még mindenütt, neten fent a lista

Minden kérdésre válaszolok.
240202

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146971358

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn