Sigwulfelső és második könyv :Tim Severin : Új

6 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 9., 14:02
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Kalandregény

Leírás

Sigwulfelső és második könyv :Tim Severin : Új
lapozatlanok, első és második könyv 6000 Ft a 2 könyv együtt.
- A száműzött: - Első könyv : 2016
-- A király elefántja -Második könyv :2017
Gold Book Kiadó .60 dkg+61 dkg
isbn 978-963-426-451-4
Személyes átvétel:Budapest.9.-ker vagy 18.ker, vagy M5 Auchannál /Bevásárló.u./.
Csomagfeladás előre utalással.Vagy háztól -házig szolgáltatással.

1.Frankhon, Kr. u. 780.Sigwulf, a jelentéktelen szász herceg családját lemészárolja Offa, Mercia királya. Az Ördög jegyét viselő - felemás színű a szeme - Sigwulfot azonban nem merik megölni, inkább Károly frank király, a későbbi Nagy Károly udvarába száműzik. A fiatal herceg itt csak saját magára számíthat, miközben egyre nyomasztóbb jósálmaival is igyekszik megbirkózni. Elnyeri Hroudland gróf, Károly nagyratörő és hatalmas unokaöccse barátságát - ám közben többször is megpróbálják megölni. Amikor egy véletlen folytán a birtokába került az Álmok könyve, egy az álmok értelmezésével foglalkozó, ritka szöveg, még Károly figyelmét is magára vonja. A könyv azonban csalóka útmutatónak bizonyul az árulások világában. Sigwulfot Hispániába küldik, hogy a szaracénok ellen kémkedjen, de hamarosan döntenie kell: újonnan szerzett szaracén barátaihoz legyen hűséges, vagy Hroudland grófot segítse a dicsőség, az arany, sőt a Szent Grál keresésében

2. A király elefántja
Sigwulfot, a Nagy Károly frank király udvarában élő, száműzött szász herceget magához rendeli Yorki Alcuin, a király tanácsadója. Károly csodálatos ajándékokat kapott a bagdadi kalifától, és feltett szándéka, hogy hasonlóan egyediekkel viszonozza azokat. Mivel Bagdad uralkodói színe a fehér, a legfontosabb ajándékoknak az északi vidékeken élő ritka, fehér állatokat szánja.

Sigwulf már bizonyította képességeit a mór uralom alatt álló Hispániában, ezért rá bízzák az állatok beszerzését, majd az elszállításukat Bagdadba. Fehér vadászsólymokat és két jegesmedvét kell találnia, illetve - mivel Károly látta a képét egy könyvben - egy unikornist.

Társaival együtt elutaznak a messzi északra. Noha sikerül megszerezniük néhány állatot, hamar rá kell jönniük, hogy a feladatukban megnevezettek közül több nem is létezik. Miután útnak indulnak Bagdadba az állatsereglettel, egyik veszélyből a másikba sodródnak, és egyre inkább úgy tűnik, hogy valaki igyekszik meghiúsítani a küldetésüket... hiszen a hosszú utazás minden egyes szakasza újabb és újabb váratlan nehézségeket hoz.

221115

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146942541

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn