Samsung tv 42" 107 cm konzolal eladó plazma tv távirányitoval

15 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Felbontás:
HD

Állapot:
használt

Méret:
100 - 124 cm

Leírás

Eladásra kinálom kitűnő állapotban lévő tv-met! Hangja nagyon (Komoly) szép olyan mint egy erősitőnek gyönyörű szép a képe is!
Felszerelő konzolal adom talpa nincs meg! Természetesen távirányító is jár hozzá!
Corvin mozinál át vehető!
HDMI Van Rajta!
SRS Trusurround XT

Nem Postázom!
Nem Viszem Sehova!
?

A TV képminősége iránti érdeklődés a hagyományos analóg műsorszórásnál jelentkezett, de a HD műsorszórás és az újfajta megjelenítő eszközök megjelenése tovább fokozta. Ennek az érdeklődésnek a kielégítésére szüntelen technológiai kutatást és fejlesztést folytattak.

A Samsung tökéletesítette saját egyedi képtechnológiáját, a DNIe(TM)-t. A DNIe(TM) abban különbözik egymástól, hogy saját algoritmust használ bármilyen bemeneti jel (HD, SD, RF vagy DVD) elemzésére és optimális kimeneti jellé alakítására, amely bármilyen megjelenítőeszközhöz (lapos CRT TV, kivetítős TV, Plazma TV, LCD TV), minden alkalommal élethű képet garantálva.

Digitális TV
Az eddig használt analóg módszer a fény erősségének és a hangerősségnek az elektromos feszültségként történő kifejezésével történő továbbítására vonatkozik.

A digitális TV ezzel szemben azt jelenti, hogy digitális átviteli módszerrel továbbítunk mindent, beleértve a videót, a hangot és az adatokat is.
A digitális feldolgozás egy analóg jel, például videó, hang és adat 0-ból és 1-ből álló digitális jellé alakítását jelenti. Ezt a rendkívül fejlett digitális technológia alkalmazásával érik el. Az átalakított jelet a többi információval együtt tömörítik, és a digitális átviteli módszerrel továbbítják. Az átvitt jelet szétválasztják az eredeti képre és hangra, majd kitömörítik (demultiplexelés és dekódolás) a vevőnél. Más szóval, az összes információt számokká alakítják, majd elküldik és fogadják.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147854620

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 27 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn