Samsung Új fehér mikró garanciával

29 999

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Teljesítmény:
700-950 W

Állapot:
Új

Szín:
Fehér

Márka:
Samsung

Típus:
Szabadonálló

Leírás

??Húsvéti Akció?? Új!! Dobozos!! Szépségsérült!! Samsung MG23K3515AW/EO Mikrohullámú sütő?29.999.-?

23L, 800W, Mechanikus, Grill, Fehér

Browning Plus funkció
A Browning Plus funkcióval a látvány és az ízhatás harmonikus egysége jegyében tökéletes állagú és ízű ételeket készíthetsz. A grillfűtésnek és a 30 másodperccel hosszabb sütési időnek köszönhetően aranybarnává és ropogóssá válnak az ételek.

Keep Warm melegentartó funkció
A Keep Warm melegentartó funkció különösen hasznos, ha egyidejűleg többféle fogást készítesz. A grillfűtés használatával minden étel megfelelő hőmérsékletű marad, és semmi sem sül túl. Valamennyi étel meleg és ízletes marad, így a számodra megfelelő időben szolgálhatod fel azokat.

Ceramic Inside(TM) belső bevonat
A tartós kivitelű és egyszerűen tisztán tartható Ceramic Inside(TM) belső bevonat karcálló. A súrolás nélkül tisztítható sima felület az idő múlásával sem színeződik el. Ezenkívül nagyfokú rozsda- és karcállóságának köszönhetően hosszú élettartamot kölcsönöz a készülék számára.

ECO üzemmód
A versenytársakkal összehasonlítva a legalacsonyabb szintű készenléti energiafelhasználást igénylő ECO üzemmóddal jelentős mértékű energia takarítható meg. Mivel a sütésen kívüli alapvető funkciók használata csak minimális mértékű energiafelvétellel jár, az alacsonyabb villanyszámlának köszönhetően jelentős összeget takaríthatsz meg.

Quick Defrost gyors kiolvasztási funkció
A Quick Defrost funkcióval gyorsan és egyenletesen olvaszthatod ki az ételeket. Mivel az automatikus kiolvasztási algoritmus 5 ételfajta szerint számolja ki a megfelelő kiolvasztási időt, jóval kevesebb időt igényel a hozzávalók előkészítése.

Szagtalanítás
A Szagtalanítási funkció által alkalmazott erőteljes légáramlásnak köszönhetően a kellemetlen szagok gyorsan eltávoznak a sütőtérből. Az azonnali szagtalanításnak köszönhetően az ételek mindig frissek és ízletesek maradnak.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146579631

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn