Samsung Galaxy Tab A8 (2019)

28 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Operációs rendszer:
Android

Állapot:
használt

Méret:
7.8-9''

Típus:
Tablet

Márka:
Samsung

Leírás

Jó állapotú Samsung Galaxy A8,(T295). Dobozzal, töltővel, védőfóliával.
Modell: T295 Galaxy Tab A 8.0 32GB
Átvehető Bp. 18-19. kerület környéke.

Leírás:

A 8"-os kijelzővel rendelkező tablet épp ideális méretűnek tekinthető. Amellett, hogy a készülék egykézzel is szilárdan tartható, tökéletesen részletgazdag képet nyújt, így kényelmes rajta böngészni, játszani. A Wxga technológia jóvoltából örökre elfelejtheted a pixeles, élettelen tartalmakat. A Samsung Galaxy Tab A 8.0 táblagép 1280x800 képpontos kijelzőjén a képek szebbek, részletgazdagabbak - vagyis élethűbbek.

Hála a Quad-Core processzor és a 2 GB RAM kombinációjának a tablet kiváló teljesítményre képes. A többszálú adatfeldolgozás kevesebb várakozást, és több élményt garantál. A tablet 32 GB memóriája sokezer nagyfelbontású kép, és több HD film tárlására is elegendő. Ezek mellett a legújabb játékok is gond nélkül futnak rajta, ráadásul Microsd kártyával 512 GB-ig bővíthető a háttértár.

A tablet beépített Wifi adapterével, zavaró vezetékek nélkül böngészhetsz teljesen ingyen. Csatlakozz fel otthoni internetedre táblagépeddel, vagy kapcsolódj nyílt hálózatokra az ország több pontján! Eltévedni sem tudsz a táblagéppel, hiszen a beépített GPS vevő azonnal a segítségedre siet, bármerre is járj a világban. A rendszer meghatározza pillanatnyi pozíciódat, és utat mutat a továbbhaladáshoz. A műholdas vezérlésű készülék a legváratlanabb helyzetekben, akár internetkapcsolat nélkül is feltalálja magát.

A táblagép előlapi kamerája nem csak a videó csevegéseket teszi egyszerűvé és szórakoztatóvá, hanem nagyszerű szelfiket készít, hogy igazán jó képet mutathass magadról. A Samsung Galaxy Tab A 8.0 ezen kívül hátlapi kamerával is fel van szerelve, ennek köszönhetően fényképeket is készíthetsz vele. Örökítsd meg a legjobb pillanatokat, majd oszd meg a képeket ismerőseiddel!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146237601

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn