Sallim II New fenyő ágykeret ágyráccsal 160x200 cm, Edormo II New 15

company_logo

107 390

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 25., 11:39
Üzleti
Bolt

Leírás

Sallim borovi fenyő ágykeret ágyráccsal 160x200 cm-es fekvőfelülettel, natúr színben. Természetes tömör fa, északi fenyő. Az ágyak lapraszerelt kivitelben szállíthatóak.
Összeszerelése egyszerű az ehhez szükséges útmutató a csomagolásban található. Kiváló minőségű, erdei fenyőből készült, erősített vasazattal. A nagy szériaszámú gyártás lehetővé teszi, hogy, verhetetlen áron kínáljuk.
Sokkal szebb, mint a többségében árult lucfenyő ágykeretek. Az északi fenyők egyik legjobb tulajdonsága, hogy alapanyagként kiemelkedően hasznosíthatóak, ezzel hozzájárulva a fenntartható termeléshez. Ez a fajta kevésbé göcsörtös, színe és külleme is impozáns.
A termék valódi képét az első kép mutatja, mert a termék nem rendelkezik magasított lábvéggel.
Adormo Smart matrac
Matrac:
A hideghab matrac bárki számára jó választás lehet, ha kedvező árú, félkemény fekvőfelületű matracot akar vásárolni. Nagy méretválasztékban, többféle méretben és kivitelben talál hideghab matracokat webáruházunkban.
Az Adormo Smart matrac vastagsága 15 cm, kiváló minőségű hideghab és cserélhető cipzáras huzattal szállítjuk Önnek, vákuumcsomagolásban.
Fekvőfelület: 160x200 cm
A csomagolás eltávolítása után legalább 24-48 órára van szükség, hogy a matrac az eredeti formájára visszaalakuljon és Ön használatba tudja venni.
Mit nyújt Önnek egy hideghab matrac: könnyű, kiválóan alakítható, alaktartó, légáteresztő. A matrac huzat alacsony hőmérsékleten, kíméletesen géppel mosható (40-60 °C).
Terhelhető: Személyenként 100 kg-ig Garancia: 1 év
Magminőség: 23 kg / m2

Jelen termék tekintetében elállási jogát (a vásárlástól számított 14 napon belül) és termék-visszaküldési jogát (a vásárlástól számított 14 napon belül) csak abban az esetben gyakorolhatja, ha a terméket eredeti, bontatlan csomagolásban küldi vissza részünkre. Egyéb módon a visszaküldött terméket higiéniai okok miatt nem áll módunkban befogadni.
További információkért kattintson ide:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 132320171

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn