Romantikus regények (10 db)

4 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
használt
Típus:
Romantikus

Leírás

Egyben eladó 10 db romantikus füzet, a Romantikus Idők/ Bianka Regények kiadói sorozatokban megjelent regények :

Anita Mills: Kitty Gordon tévedése
Mary Balogh: Varázserő
Evelyn Richardson: A vonakodó örökös
April Kihlstrom: A félrevezetett Diana
Emily Hendrickson: A makacs csábító
June Calvin: Pelham két menyasszonya
Karen Harbaugh: Ördögi alku
Penelope Stratton: A földön járó nő
Dawn Lindsey: Az amerikai unokatestvér
Anne Douglas: Vágyak tánca

A makacs csábító:
Miss Phoebe Thorpe-nek fogalma sem volt róla, hogy mivel érdemelte ki Lord Valentine Latham haragját. Ez a feltűnően helyes, előkelő és kiváló kapcsolatokkal rendelkező fiatalember minden eszközzel azon fáradozott, hogy kitöltse rajta bosszúját. Először is mindent elkövetett, hogy beszennyezze a legjobb körökben mozgó fiatal hölgy makulátlan jó hírét. Azután megpróbálta férjhez kényszeríteni a leglehetetlenebb udvarlói egyikéhez. De Phoebe akkor rettent meg igazán, mikor ráébredt, hogy ez a haragvó, ellenállhatatlan élvhajhász más érzelmeket is táplál iránta: feltámadt az étvágya.

Az amerikai unokatestvér:
Az angliai vidéki nyaralóban lázas előkészületekkel várják Wycherly márki látogatását, aki remélhetőleg hamarosan megkéri a nemesi rangra áhítozó és lélegzetelállítóan szép Livia kezét. A háznál vendégeskedik a lány amerikában született unokatestvére, Sorrel is, aki nehezen viseli a szigetország konzervatív szellemét, etikettjét, s amikor teheti meg is szegi, így találkozik magányos lovaglása és balesete során a márkival, aki rendkívül rokonszenvesnek és üdítőnek találja az amerikai unokatestvér demokrata nézeteit. Vonzalmuk amelyet Sorrel kezdetben magának sem mer bevallani kölcsönös, s még inkább összehozza őket az a szándékosan előidézett két baleset, amellyel valaki Sorrel életére tör. Amikor a merénylő lelepleződik, a márki elszánja magát a lánykérésre, választottja azonban nem a szép és üresfejű Livia, hanem az eszes és bátor Sorrel.

Vágyak tánca:
Ő maga volt a rejtély. Vajon úrhölgynek született, hogy gyermeket szüljön és neveljen,vagy csak egy álruhás könnyűvérű nőnek? Feleség vagy szerető? A fiatal hölgy semmit nem akart elárulni múltjából, még a nevét sem. Rycote gróf csak azt tudta,hogy ez a nő az ő házában lakik, sorsa az ő kezében van,és szépsége egészen megbabonázza. Miss Caroline pedig nem merte felfedni a valóságot önmagáról, és nem is akart a gróf terhére lenni,bár egyre jobban érezte, hogy közeledik a veszély, és Rycote vágyainak nem fog tudni ellenállni

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146033234

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn